10 celebrit, které jsou teď in

Redakce

Každá doba má své hvězdy. Píše se o nich v novinách, vídáme je v televizi, jsou prostě v kurzu. Kdo je in nyní? Podle nás těchto deset celebrit.

  1. Kim Kardashian. Šestatřicetiletou Američanku proslavila erotická nahrávka jí a jejího přítele. Firmu, která video získala a začala ho prodávat, Kim zažalovala a vysoudila pět milionů dolarů jako odškodné. Pak jí a její rodině bylo nabídnuto, aby točily reality show Keeping Up With Kardashians. Tím Kardashian proslavila a stala se z ní jedna z nejvyhledávanějších celebrit na internetu. Ačkoli tahle holka vlastně nic neumí, žije si ve velkém luxusu. Domy její rodiny mají bazény, velké zahrady a krásné, prostorné pokoje. Žít tam musí být luxusní pohádka. Kim je vdaná za amerického rappera Kanyeho Westa, který stejně jako ona miluje luxus. Pár spolu má dvě děti, dceru North a syna Sainta. I děti samozřejmě chodí oblékané velmi luxusně. Tato rodina na sobě vážně nešetří.
  2. Emily Ratajkowski. Šestadvacetiletá sexy modelka se proslavila v roce 2013 účinkováním v klipu k písni Blurred Lines zpěváka Robina Thickeho. Od té doby jí roste počet followers na Instagramu zběsilou rychlostí a kráska vydělává miliony dolarů.
  3. Miley Cyrus. Čtyřiadvacetiletá zpěvačka je v kurzu už pár let. Díky svým skandálům s kouřením marihuany, stříhání vlasů, rozchodu a opětovnému setkání se snoubencem, sexy hercem Liamem Hemsworthem a šíleným videoklipům ji miluje, případně nenávidí, celý svět.
  4. Kendall Jenner. Je to jednadvacetiletá sestra Kim Kardashian. Vydělává si jako úspěšná modelka.
  5. Kylie Jenner. Další ze sester Kim Kardashian. Kylie (19) není štíhlá, aby mohla chodit po molech jako její sestra Kendall, ale má krásný obličej, údajně upravený plastikami, a tak vydělává díky make upovým produktům, které propaguje.
  6. Harry Styles. Třiadvacetiletý zpěvák ze skupiny One Direction má miliony fanynek po celém světě a samozřejmě tučné konto v bance. Co víme, je single, takže dámy mají ještě šanci tohoto fešáka sbalit.
  7. Zac Efron. Ze šampónka se Zac (29) vypracoval na celkem slušného herce. Sice stále hraje v béčkových filmech, ale i tak do našeho žebříčku patří. Minimálně kvůli své nádherné figuře. A taky je volný.
  8. Tom Hiddleston. Je to šestatřicetiletý britský herec, který se teď trochu nechvalně zviditelnil románkem s přelétavou zpěvačkou Taylor Swift- Láska jim moc dlouho nevydržela, takže je fešný herec opět k mání.
  9. Shia LaBeouf. Na tohoto herce se sice lepí spíš smůla, ale kdo by nemiloval bad guye, že. Shia (31) tropí jeden skandál za druhým, ale je hezký a umí vážně dobře hrát. Kdo nevěří, nechť si pustí Nymfomanku od Larse von Triera, kde Shia hraje naprosto perfektně hlavní postavu.
  10. Brad Pitt. Brad (53) je v kurzu už desítky let a přemýšlíme, jestli vůbec někdy vypadne ze hry. Ještě před nedávnem o něm už nebylo moc slyšet a hrozilo, že zapadne, ale pak s manželkou, herečkou Angelinou Jolie, s níž má tři děti plus se starali o další tři adoptované, oznámili rozvod a zase se o něm začalo ve velkém psát. Podle nás je to skvělý herec. Škoda, že ještě nedostal Oscara.

Galerie: Scény z ikonických filmů zasazené do reálných lokací

Video: Demi Moore se v novém snímku zase svléká!