5 idejí pro všechny, kteří nenávidí nucené pařby na Silvestra

Redakce

Pociťujete stres z toho, jak strávíte Silvestra? „Ty ještě nemáš plán?“, „Já vůbec nevím, co budu dělat!“, „Nenávidím Silvestra!“. Pokud znáte tyto myšlenky, jste tu správně. Koule.cz vám ostatně jako po celý rok poradí nebo vás minimálně povzbudí.

Jak Silvestra netrávit: „Nic neplánuju, uvidím, co se stane, někdo třeba zavolá, nechám to plynout.“ Přeloženo to znamená: „K sakru vůbec netuším, co budu dělat a raději na to nemyslím nebo se rozbrečím.“

Koule.cz navrhuje v takovém případě následující:

  1. Je to jen jedna noc v roce. Nemějte prostě žádná příliš velká očekávání. Není třeba, aby to byla NEJ párty s co největším počtem přátel, drinků a zážitků. Pokud jste singl, není třeba někoho hystericky hledat na půlnoční polibek. Prostě KEEP CALM and KEEP CALM!
  2. Vždy je čas na menší výlet. Ten soukromým tryskáčem se vás asi netýká, ale ten vláčkem hodinu od místa, kde žijete, ano. A pak pěší túra. Vtip je v tom, že se dá podniknout o samotě nebo v páru, ale i ve skupině. Nemusíte hned objímat stromy, nicméně únik do přírody je lepší než narvané bary, kde ani nedostanete drink. Vrátíte se, vezmete si knížku a vyruší vás až ty odporné petardy.
  3. Pokud máte kámošky či kámoše stejné hatery nucených oslav a máte peníze, odjeďte. Stačí jakýkoliv volný penzión, pokud možno v přírodě, s bohatou snídaní. Vezměte si zásoby toho, co vám dělá v žaludku či jinde dobře, a změna prostředí vykoná své. OK, stojí to nějaké peníze. Jediný pozor je třeba si dát na své ex a zvýšenou sexuální touhu, která ráno končí reakcí kamarádky: „Nemůžu uvěřit, že jsi se s ním / ní vyspal / a.“.
  4. Zorganizujte u vás doma gastro-seminář. Dejte dohromady pár přátel a navařte jak pro regiment. Kdo nemá rád jídlo, může se dívat na ostatní a pít. Pak hrajte do omrzení nějakou deskovou hru. Na půlnoc si ani nevzpomenete.
  5. Ignorujte Silvestr. Zmiňujeme to sice jen pro povahy se silnou vůlí a lehce autistickými sklony, ale je to ten nejlepší způsob, jak se vyhnout zklamání zpřehnaných očekávání.

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa

 

 

Témata: