5 největších sporů mezi celebritami a jejich příčiny

Redakce

Bývalí manželé Kris a Caitlyn Jenner, hlavy rodiny, z níž pochází Kardashianky, momentálně svádí divokou bitvu kvůli vytahování soukromé špíny. Tyto celebrity ale nejsou zdaleka jediné, které se oficiálně nenávidí.

  1. Lady Gaga a Madonna
    Jen co odstartovala kariéru, už musela Lady Gaga poslouchat, že ze sebe dělá novou Madonnu. Samotná královna popu ji ale nikdy z kopírování neosočila – tedy až do roku 2012, kdy Gaga vypustila song Born This Way. Medge se nechala slyšet, že jí to zní „dost povědomě“ a její fanoušci ji podpořili prohlášením, že je to vykrádačka Express Yourself. Gaga reagovala pouze slovy, že „teď jsou věci vážně jiné, než byly před 25 lety“ a od té doby se ty dvě moc nemusí.
  2. Mariah Carey a Jennifer Lopez
    Na začátku milénia se Mariah Carey ptal jakýsi reportér, co si myslí o Jennifer Lopez. Popová diva odvětila že ji vůbec nezná a bulvární média to pěkně rozmázla. J.Lo to nechala být a na pomstu si počkala 15 let. Na předávání Billboard Awards během vystoupení Mariah smskovala a celou dobu zírala do telefonu. To samozřejmě neušlo přítomným kamerám a fotoaparátům.
  3. Mariah Carey a Nicki Minaj
    Zdá se, že s autorkou nejotravnější vánoční písně není snadné vyjít. Mariah a Nicki byly vybrány do poroty soutěže American Idol a už před natáčením se šířily drby, že se ty dvě nesnáší. Carey si měla údajně najmout ochranku, aby jí Minaj drželi od těla. Po několika měsících si to ale holky v soukromí vyříkaly a rapperka dokonce Mariah označila za jednu ze svých nejoblíbenějších zpěvaček.
  4. Katy Perry a Taylor Swift
    Roky trvající a stále živý spor mezi nejúspěšnějšími popovými zpěvačkami současnosti je dost těžké rozklíčovat. Jisté je jen to, že jednou za čas jedna pasivně agresivně okomentuje vyjádření nebo konání té druhé, ta si to nenechá líbit, a tak to jde pořád dokola. Pravděpodobně jde o chlapa, jak jinak – dámy totiž mají společného ex, písničkáře Johna Mayera. A nová písnička Katy Swish Swish je údajně právě o Taylor, zpěvačka to ani nepotvrdila, ani nevyvrátila.

  5. Selena Gomez a Justin Bieber
    Selena a Justin spolu čtyři roky tvořili jeden z nejpopulárnějších párů showbyznysu. Když se rozešli, Selenu vyfotili ve společnosti Orlanda Blooma a Justin to úplně nezvládl. Na Blooma narazil v nějakém klubu a údajně prohlásil něco, co herce tak vyprovokovalo, že idolovi nezletilých dívek jednu vrazil. Selena se ale také moc nepředvedla, když ještě vloni neslušně komentovala fotografie Bieberovy tehdejší přítelkyně Sofie Richie.

Totálně zabijácká show! Lady Gaga se na Super Bowlu snesla z nebe, pak zapálila střechu

Točí se životopisný film o Madonně. Kdo ji bude hrát? Tady je 5 našich tipů