6 animovaných seriálů, které rozhodně nejsou pro děti a vy je musíte vidět!

Redakce

South Park a Simpsonovi dávno nejsou jedinými kreslenými seriály pro dospělé. Následující animáky jsou plné sexu, drsných fórů a politických narážek. Rozhodně je musíte sledovat a rozhodně je nesmíte pouštět dětem.

  1. BoJack Horseman
    BoJack Horseman je vyhořelá televizní hvězda, která žije z posledních zbytků své někdejší slávy. To zní celkem normálně, ne? Až na to, že BoJack je chlap s koňskou hlavou… A rozhodně není jediným podivným stvořením v seriálu.

  2. Rick a Morty
    Rick je sociopat, alkoholik a vědec. Morty je jeho jednoduchý vnouček. A tihle dva spolu zažívají dost šílená dobrodružství.

  3. Americký táta
    Starší kousek od tvůrci seriálu Family Guy, jen ještě o krapítek drsnější a nechutnější, s jedním pěkně otravným mimozemšťanem.
  4. Bobovy burgery
    Seriál o rodině, která vlastní restauraci. Je tu táta, máma, tři děcka, z nichž dvě jsou naprosto nezvladatelné. Nenechte se odradit poměrně nevzhlednou animací – stojí to za to.
  5. Archer
    Pokud je James Bond agent gentleman, pak je Archer agent prasák a hovado. Většinu času tráví utrácením vládních peněz za drahé obleky a lehké dívky. Budete ho milovat!
  6. Tatík Hill a spol.
    Seriál, který se neprosadil jen kvůli stínu Simpsonů! Příběhy ze života texaské rodiny prodavače propanu. Je to někde napůl cesty mezi Beavisem a Buttheadem a Darjou.
  7. Divoká karta: Čas na dobrodružství a Normálka
    Pokud se na Adventure Time aka Ča na dobrodružství nebo na Normálku / Regular Show dívá nevinné dítě, najde si v tom to svoje. Stejně tak to ale zvládne dospělý. Při tvorbě těchto animáků tvůrčí tým zřejmě bral hromady a hromady halucinogenních drog!

6 super seriálů, kterými si můžete zkrátit čekání na Hru o trůny

Seriály, které asi znáte, ale není na škodu se na ně podívat zase