6 žen se podělilo o své strategie, jak zhubnout. Zkusíte to taky?

Redakce

Není snadné shodit nějaká kila navíc, proto se vždycky hodí nějaká dobrá rada od někoho, kdo s tím má zkušenosti a může se o ně podělit. Šest žen se podělilo o svůj způsob, který jim pomohl změnit svůj styl života a konečně shodit přebytečná kila. Vy si je teď můžete přečíst a nechat se inspirovat. Můžete nám věřit, opravdu to funguje!

  1. Kontroluji se. „Týden co týden se soustředím na to, jak velkého pokroku mohu udělat za pouhých sedm dní. Pracuji na svých cílech, které každý týden nastolím a snažím se vše dodržet. Díky tomu, že jsem to takhle držela rok, jsem zhubla víc, než jsem chtěla,“ prozradila Dani Durrant.
  2. Naučila jsem se jíst v restauraci. „Dříve jsem přestala chodit do restaurací, ale teď už jsem se naučila, jak na to. Když mám hlad, tak si dám předkrm nebo poprosím o poloviční porci druhého jídla. Pokud nedělají poloviční porce, tak si nechám půlku zabalit a mám alespoň jídlo na druhý den,“ svěřila se Dawn Stammers.
  3. Buďte kreativní, co se týče svačin. „Miluji klasický řecký jogurt spojený s čokoládovým proteinem. Vznikne z toho takový čokoládový puding, který je zdravý a perfektně mě zasytí,“ řekla Catherine Anderson.
  4. Mixujte tréninky. „Posilujte ráno, během oběda se běžte proběhnout a večer si doma třeba zatancujte. Když budete během dne hodně aktivní, tak uvidíte velmi brzy nějaké změny,“ vysvětluje Sara Lugger.
  5. Jezte, co chcete, jen o tom přemýšlejte. „Zaměřte se na to, co můžete jíst a ne na to, co nemůžete. Například když máte chuť na pizzu, zkuste místo toho něco jiného, stejně chutného, ale zdravějšího,“ radí Lisa Gonzales Smith.
  6. Zkuste se vyhecovat. „Je jasné, že se vám někdy nechce nic dělat, ale zkuste se přemluvit. Sami uvidíte, že nakonec budete mít ten nejúžasnější pocit, po vykonané práci,“ myslí si Malarie Burgess.

Hledá se Česká Miss 2017: Nový koncept, velká show i ceny v hodnotě několika milionů

Romana Pavelková ukázala na dovolené sexy zadeček