8 popových hvězd z 90. let, jejichž hity každý zná, ale po nich už ani pes neštěkne

Redakce

Připraveni na nával nostalgie? Ať už jste se narodili předtím nebo potom, následujících osm popových a tanečních songů stoprocentně znáte. Jejich autoři se sice svezli na vlně slávy, ale pak hned zapadli a dnes už nikdo neví, co se s nimi vlastně stalo.

  1. Paula Cole
    Kdo nesledoval Dawsonův svět, jako by nebyl. Písnička I Don´t Wanna Wait od Pauly Cole z úvodních titulků se nám vryla do paměti a už se nepustila. Paula sice pořád vydává cédéčka, poslední v roce 2015, to už ale nikoho nezajímá.
  2. S Club 7
    Ještě před Hannou Montanou byl seriál o kapele S Club 7 a bylo to skvělé! Tahle kapela dala světu dva velké hity, pak se rozpadla a úplně zmizela. V roce 2014 měli pár megakoncertů, ale velký comeback se nekonal.
  3. Toni Braxton
    Singl z jejího prvního alba Un-Break My Heart je stálicí diskotékových ploužáků. Toni za svou kariéru získala šestkrát cenu Grammy, úspěch tohoto cajdáku ale nepřekonala.
  4. Eiffel 65
    I’m blue ba da ba dee da ba dye! No kdo by to neznal? Italská danceová formace se po skončení úspěšných 90. letech rozpadla, vloni ale vydali nový song a ohlásili další desku. Ta se ale zatím nekoná a bůhví, zda někdy bude.
  5. Tal Bachman
    Nebýt Kurta Nilsena, po songu She´s So High už by se taky dávno zaprášilo, ale ne. Zůstane tu s námi navždy, což bohužel neplatí o autorovi původní verze Talu Bachmanovi. Bývalý Mormon se dnes věnuje především politickému komentátorství.
  6. Natalie Imbruglia
    Další z dam, kterým slušně rozjetá kariéra prostě nevyšla. Natalie skončila u soudcování v talentových soutěžích.
  7. Fiona Apple
    Totéž v bledě modrém. Fiona sice pořád zpívá, ale hitovku Criminal nepřekonalo nic z její další tvorby.
  8. Meredith Brooks
    Hodně slabý odvar Joan Jett Meredith Brooks se proslavila písní Bitch, dnes se ale spokojí s producentskou pozicí.

Ach, ta nostalgie: Galerie nejlepších před a po fotek. Pošlete ty svoje!

Takhle teď vypadá Aneta Langerová! Proboha, co se s ní stalo?! VIDEO