9 inspirací, jak se pomstít ex (doufáme, že neskončíte ve vězení)

Redakce

Všichni máme bývalku nebo bývalého, prostě ex. Vztah nám trval den, týden, měsíc, jeden rok nebo více. Ne vždy to skončí bezbolestně a leckdy je z toho skutečná válka Roseových. Jestli máte pocit, že s vámi ex pěkně vyběhl / a, tak je čas na menší odvetu. V mezích zákona, pokud možno.

  1. Je zajímavé předstírat těhulku. Na rozjezd je to trochu drsné, to uznáváme. Stačí si dát pod mikinu nafouknutý balón a spočítat si plus minus termín. Pod odeslanou fotku stačí napsat: “Tvoje!”. Efekt vystrašení bývalého je zaručen. Varianta pro chlapce bohužel neexistuje. (Zatím, jinak bod č. 2)
  2. Stát se boháčem. Funguje na 90 procent ženské populace. Samozřejmě, že nejlepší je fotka v bulváru s popiskem: “Pár dní po rozchodu s přítelkyní vyhrál xxx milionů.” Pro chudší je vhodné si půjčit Ferrari a túrovat ho místo árií pod oknem bývalé lásky.
  3. Vyspat se s jeho (její) ségrou. Nebo s bráchou.
  4. Vypít mu / jí rybičky. Hlavní je ovšem váš výkon s polknutím postnout na Youtube.
  5. Začít psát vyčítavé dopisy. Komu? No přece jejím / jeho rodičům. Přiznejme, je to trochu dost trapné, ale je to pro ex peklo. Obsah dopisů je trochu irelevantní. Stačí vyčítat a něco nepodstatného chtít. Obálky mohou být vystaveny v neoficiálním rodinném albu hezkých pár let a to je pro vás ta sladká pomsta.
  6. Nevracet si věci. Trapné, ale správně trýznivé. Po delší době (měsíc) někdo z dotčených napíše dopis (viz bod 5.).
  7. Přesměrovat jeho / její  poštu do Alleppa (Google napoví).
  8. Schovat sardinky. Kde? Je třeba mít přístup do jeho nebo jejího bejváku. Doporučujeme teď na prahu podzimu umístit dáreček kdekoliv za radiátorem…Jo a otevřete je.
  9. Dát jeho / její kontakt na erotická fóra. Myslíme tím s fotkou a emailem. A ne na jedno, ale na všechny. Tak a je to. Tedy až do příštího rozchodu.

Co o vás prozradí prsty na nohou?

Seznamte se s nejkrásnějšími dvojčaty internetu: Jsou to fakt kočky