9 věcí, které vyvádějí holky po rozchodu se svým přítelem. Možná jste je už taky dělaly

Redakce

Rozchody bývají náročné pro všechny, ale intenzivně je prožívají hlavně citlivé slečny. Zajímá vás, co po krachu vztahu dělají? Přečtěte si o tom.

  1. Pláčou

Dívky mají citlivé duše. Rozchod s partnerem je pro ně těžký, pokud ho měly opravdu rády. A přesně proto brečí jako želvy několik dní po krachu vztahu. Zalezou si někam do tmavé místnosti, a když nemusí na záchod, raději vůbec nevylézají. Svazuje je velký žal, během kterého nepotřebují nic jíst ani pít. Pokud se holky po nešťastné události pořádně vypláčou, přejde je vnitřní bolest mnohem rychleji, než kdyby ji držely v sobě.

  1. Pijí alkohol

Holky po rozchodu pijí. A hodně! Nikoho k tomu většinou nepotřebují, vystačí si samy s několika láhvemi vína. V takových chvílích neznají svoji míru. To, že mají často hlavu v záchodě, není pro ně nic neobvyklého. Sice jim je špatně, ale aspoň to přebíjí jejich vnitřní bolest.

  1. Napíší všem starým kamarádům

Dívky se zlomeným srdcem v jedné ze svých porozchodových fází píší spoustě lidem. Touží se ostatním se vším svěřit. Nezáleží jim na tom komu, ale aby těch lidí bylo co nejvíce. Pohladí je na srdíčku, když je přátelé utěšují a věnují se jim.

  1. Pomlouvají svého ex

Pokud holky dostanou kopačky, budou se cítit ublíženě. Některé z nich pomlouvají svého expartnera na každém rohu. Vyzdvihují jeho nejhorší vlastnosti a vzpomínají jen na špatné činy, které udělal. Holky si tímto způsobem kompenzují svoji velkou díru v srdci. Potom se však lépe necítí.

  1. Pouští si Bridget Jones

Slečny si po bouřlivém rozchodu pustí některý z filmů o Bridget nebo rovnou všechny. Mají pocit, že nejsou nešťastné smolařky jen ony samy. Bridget se v různých životních fázích taky ve vztazích moc nedařilo. Tyto filmy jsou pro dívky pohlazením po duši po tak velké ráně.

  1. Mají náhodný sex

Některé holky si jdou náhodně s někým užít jen sex. Navštíví noční bar a tam sbalí cizího člověka, kterého neplánují už v životě vidět. Některé slečny tohoto činu později litují, ale jiné ne. Užijí si to, na chvíli zapomenou na své trápení a jdou zase domů. V nejideálnějším případě vyzkouší více mužů na jednu noc a porovnávají, který z nich byl lepší.

  1. Stalkují lidi na Facebooku

Holky si se zlomeným srdcem otevřou Facebook a slídí na profilech různých lidí. Nejvíce však sledující účet svého expartnera. Zajímá je, jestli už náhodou nemá novou slečnu. Důkladně projíždí všechny jeho kamarádky a přemýšlí, která z těch slečen by mohla být jeho nová partnerka. Dělají to jen v případě, pokud si je už nezablokoval.

  1. Cvičí jak zběsilé

Některé slečny se snaží zapomenout na svého bývalého pomocí častého cvičení. Vyhledávají sporty, které jim byly dříve volné. Začnou více běhat i cvičit doma. Celkově dají svému tělu zabrat. Na nějakou chvíli jim to opravdu pomůže.

  1. Dělají změny

Spousta dívek si po rozchodu se svým chlapcem řekne, že začne žít nový život. Snaží se v něm udělat co nejvíce změn. Pokud to lze, najdou si novou práci, přestěhují se nebo odjedou na nějakou dobu do ciziny. Zbytek žen, které na takové velké změny nemají odvahu, si alespoň ostříhají nakrátko vlasy. Mají díky tomu pocit, že se jim za minulostí podařilo udělat tlustou čáru. Pokud uvidíte nějakou svoji známou s novým sestřihem, pravděpodobně se rozešla se svým partnerem.

10 věcí, které rozhodně nedělejte po rozchodu

5 rozdílů mezi rozchody před deseti lety a dnes