Co by se s vámi stalo v hororu? Zjistěte to podle svého znamení zvěrokruhu

Redakce

Zajímá vás, jak byste dopadli jako postavy v hororovém filmu? Stali byste se ukřičenými dámičkami nebo spíše sériovými vrahy? Zjistěte to podle svého znamení.

  • Beran (21. 3. – 24. 4.). Nikdy neobjevovat strašidelné zvuky v suterénech, lesích či podkrovích. To je základní pravidlo, které Berani v hororových filmech dodržují. Dokáží racionálně myslet, i když se cítí v ohrožení života. Nehrají si na hrdiny. Pokud vědí, že sériový vrah je na svobodě, raději se stáhnou a snaží se chránit.
  • Býk (21. 4. – 21. 5.). Býky blížící se nebezpečí příliš nezastraší. Většinou mu nepřidávají velkou váhu. Chtějí svoje cíle dotáhnout až do zdárného konce. Neposlouchají své kamarády, kteří je upozorňují na nebezpečné věci. Chovají se vůči vlastnímu životu trochu nezodpovědně. Z některých šlamastik se sami dokáží vylízat, ale ne ze všech.
  • Blíženci (22. 5. – 21. 6.). Všichni Blíženci jsou ztracené případy. Ze všech hlavních postav vždy umírají jako první. Vidí dobro ve všech a všem na světě. Mají mizernou strategii na svoji záchranu. Snaží se s bezcitnými a šílenými vrahy skamarádit. Pozitivní na tom je, že to mají vždycky rychle za sebou. Někdy i bezbolestně.
  • Rak (22. 6. – 22. 7.). Raci jsou dobří milenci a romantici, nikoliv bojovníci. Pokud vedle sebe mají alespoň jednoho nebo dva silné přátele, mají šanci na přežití. Když jsou ale sami, na sto procent umřou. Většinou bývají zabiti při svých oblíbených činnostech, jako je noční plávání v bazéně nebo milování se svou láskou.
  • Lev (23. 7. – 22. 8.). Lvi jsou velmi inteligentní, kreativní a vášniví. V hororu by byli bláznivými vrahy. Při umírání jejich obětí by si připadali neskutečně šťastní. Předtím by si s ní hráli a vyžadovali od ní pozornost.
  • Panna (23. 8. – 22. 9.). Panny v hororu nikdy nepřežijí, jsou totiž příliš zvědavé a nepraktické. Pokud se někde ztratí a narazí na opuštěný blázinec, nedokážou vzdorovat pokušení a podívají se do něj. Panny nikdy nehrají hlavní postavy, ale jen ty vedlejší. Vrahové na nich páchají většinou velmi specifické a „zajímavé“ vraždy.
  • Váhy (23. 9. – 23. 10.). Váhy ve většině případů v hororech přežijí. Jedinci narozeni v tomto znamení jsou natolik chytří a důvtipní, že se dokáží dostat z každé šlamastiky. Při nejhorším je vždycky někdo nebo něco zachrání. Bývají to vždy oblíbení hrdinové, kteří si užívají svoji hlavní roli.  
  • Štír (24. 10. – 22. 11.). Přežití je pro Štíry hlavní životní krédo. Vždy tvrdě bojují za svůj život až do posledního dechu. Dokud nejsou pod drnem, v žádné situaci se nevzdávají. Někdy jim osud přeje a opravdu se dokáží sami zachránit. Štíři jsou velcí bojovníci.
  • Střelec (23. 11. – 21. 12.). Buďme upřímní, všichni máme rádi Střelce, ale oni v hororu nikdy nemohou přežít. Tito jedinci jsou velcí vtipálci a některé situace díky nim působí odlehčeně. Namísto toho, aby se měli před nebezpečím na pozoru, si ze všeho jen dělají legraci. Takoví lidé nemají nejmenší šanci na přežití.
  • Kozoroh (22. 12. – 20. 1.). Kozorohové bývají docela bystří, ale také dost nesympatičtí v hororových snímcích. Jedná se většinou o ukřičené dámičky. Stačí jim jeden pohled na raněného, mrtvého jedince nebo vraha a už ječí svým vysokým tónem. Nechají všeho a bezmyšlenkovitě vezmou nohy na ramena. Kozorohové jsou jednoduchou kořistí.
  • Vodnář (21. 1. – 20. 2.). Vodnáři mají velký talent na to, aby se dostali do různých průšvihů. V hororech se snaží pomáhat lidem. Neváhají zastavit v noci podivnému stopaři. Mají dobré srdce a snaží se pomoci i ostatním obětem na úkor svého života. Pokud se k ním někdo přidá, většinou také nepřežije.
  • Ryby (21. 2. – 20. 3.). Ryby jsou jasnými favority na přežití v hororových snímcích. Bývají často podceňovány pro svoji obyčejnost a nenápadnost. Ve skutečnosti jsou to opravdoví géniové. Vždy najdou způsob, jak se dostat ven z beznadějných situací. Nepřítele dokáží zabít bez mrknutí oka. Dělají to ale jen v případech nutnosti.

8 legendárních českých filmů, které můžete sledovat pořád dokola. Jaký si pustíte tentokrát?

Grace Kelly. 22 věcí, které jste o ní možná nevěděli