Herci muzikálu Ať žijí duchové! pomohli dobré věci

Redakce

Herci z muzikálu Ať žijí duchové! nafotili sérii fotografií do kalendáře 2017, který pomůže dobré věci. Objektiv na muzikálové hvězdy zaostřila studentka Anička (19), jež měla velký sen: vytvořit umělecké snímky známých osobností.

Anička, která trpí nevyléčitelnou vrozenou nemocí SMA (spinal muscular atrophy), nafotila kolekci zajímavých fotografií, na kterých jen pro ni pózovali Václav Kopta, Adéla Gondíková, Richard Genzer, Michal Suchánek, Jiří Langmajer, Hana Holišová, David Gránský, Chantal Poullain, Milan Peroutka, Oldřich Kříž, Ondřej Bábor, Vladimír Kratina a další. „S Aničkou spolupracujeme už 5 let,“ říká Alena Zdvihalová z organizace Kouzelná přání.

„A díky podpoře muzikálu Ať žijí duchové! jsme dostali v jeden čas na jedno místo tolik slavných tváří, že by z toho mohl vzniknout krásný kalendář,“ dodala.

Ten bude v prodeji od podzimu a plánován je také křest, jehož se zúčastní účinkující z muzikálu Ať žijí duchové!. Sama Anička měla z fotografování velkou radost!

„Všichni byli moc ochotní a fotky budou krásné,“ pochválila herce Anička.

„Chtěla bych uspořádat i výstavu, aby se ukázaly všechny fotky, které jsme dnes nafotili a do kalendáře se třeba nevejdou,“ vysvětlila s úsměvem.

100% výtěžku z prodeje kalendáře bude poukázáno na nákup zdravotnických potřeb a vitamínů pro děti a mladistvé trpící nemocí SMA. Na rozdělení financí bude dohlížet sama Anička, která studuje fotografii a s muzikálem Ať žijí duchové! se jí splnilo jedno kouzelné přání.

Gunčíková Eurovizi nevyhrála, ale vy se podívejte aspoň na její sexy fotky

Prague Fringe Festival uvede přes padesát produkcí

Témata: