Jaké odporné a bizarní věci jste ochotní praktikovat v posteli? Práskne to na vás znamení zvěrokruhu

Redakce

Někteří lidé dělají rádi v posteli opravdu divné věci. Vy možná také. Vaše znamení zvěrokruhu to na vás prozradí.

  • Beran (21. 3. – 20. 4). Beran je známý pro svoji lásku k dobrodružství a ochotu zkoušet nové věci. To platí hlavně v posteli. Nebojí se experimentovat, kývne téměř na cokoliv. Nejraději by však při sexu svůj protějšek zbil pěkně do ruda. Člověk, který má rád dvě pozice a chce je praktikovat neustále dokola, si u Berana ani neškrtne.
  • Býk (21. 4. – 21. 5). Býci chtějí v posteli dělat hodně podivné věci. Všechny však musí navrhnout oni sami. Pokud se vám něco nebude líbit a budete chtít vyzkoušet svůj nápad, máte smůlu. Býci se jen tak nenechají odbýt. Jednoduše to jsou velcí sobci, soustředí se převážně jen na své sexuální blaho. Striktně se řídí svými pravidly. Pokud jejich protějšek není submisivní, sotva se jim spolu v posteli bude dařit.
  • Blíženci (22. 5. – 21. 6.). Blíženci jsou velmi hraví. Před svými partnery se ani nijak netají, že mají sadomasochistické choutky. BDSM pro ně tedy není žádným problémem. Každý Blíženec může mít individuální touhy. Někdo má rád submisivní postavení a někdo dominantní.  
  • Rak (22. 6. – 22. 7.). Raci jsou v posteli ze všech nejstarostlivější. Vždy jim jde jen o blaho svého postelového protějšku. Nemají potřebu se pouštět do nechutných sexuálních praktik, ale pro svého partnera / svoji partnerku se do nich bez problémů vrhnou.  
  • Lev (23. 7. – 22. 8). Lvi mají exhibicionismus v krvi. Rádi si posílají s různými lidmi své odhalené a bizarní fotky po síti. V tomto směru jsou velmi kreativní. Dokonce ani nemají strach, že by jejich přirození někdo odhalil a ukázal ho světu. S nimi si užijete nejlepší online sex.
  • Panna (23. 8. – 22. 9.). Panny jsou v sexu tak trochu prkna. Neumí se při styku chovat přirozeně a nerady experimentují. Vše ohledně sexu si vyhledávají na Googlu. Dokáží však masturbovat u velmi kontroverzních videí.
  • Váhy (23. 9. – 23. 10.). Váhy v sexu nerady překračují hranice. Nic na světě je nedonutí, aby se nechaly svázat, pomočit nebo zmlátit. U nich najdete jen bizarní představy, které je vzrušují, třeba znásilnění. Nikdy by to však praktikovat nechtěli.
  • Štír (24. 10. – 22. 11.). Štíři mohou být v sexu mistři, pokud se naučí pracovat se svým tělem. Někdy touží být něžní a někdy zase agresivní. Ve chvíli, kdy se chovají hrubě, z nich jde opravdu strach, ale nejsou schopní svému protějšku ublížit.
  • Střelec (23. 11. – 21. 12.). Střelci mají rádi vaginální sex, ale ještě raději mají ten anální. Nepohrdnou všemi hrátkami spojené s tímto místem na těle. Dráždění, lízání a strkání různých věcí do zadku. Jednoduše všechno to, co běžným lidem přijde většinou nechutné.
  • Kozoroh (22. 12. – 20. 1.). Kozorohové potřebují k větší sexuální aktivitě nakopnout. Paradoxně je popoženete tím, že jim povíte o svém / své ex. Když slyší, že byl před nimi někdo lepší, začnou se více snažit. Do extrémních a nechutných sexuálních praktik je však nedonutíte.
  • Vodnář (21. 1. – 20. 2.). Vodnáři jsou snad ze všech znamení nejvíce frigidní. Svůj čas tráví raději u počítače, než se svým protějškem v posteli. Není ho lehké k němu dohnat. Nejbizarnější u nich je, že se s vámi klidně vyspí, ale zvládne u toho mít ještě notebook, tablet či mobil v rukou.
  • Ryby (21. 2. – 20. 3.). Ryby při pohlavním styku preferují duševní a emoční spojení s protějškem. Nepohrdají romantikou a mají rády dlouhé předehry. Bez líbání by se neobešly. Dokáží svému protějšku rejdit jazykem v puse během celého sexu, až se jim z toho objeví opary. Varování na závěr: Přehnaně dlouhé líbání na jeden zátah je spíše nechutné než sexy.

Wow! 10 sexy chlapíků, kteří se narodili jako ženy

Vypadat jako z jiné planety: Tenhle člověk má za sebou tuny plastik, teď si chce nechat odstranit genitálie