Kam vyrazit na Silvestra?

Redakce

Přemýšlíte o tom, že letos oslavíte Silvestra jinak a jinde? Proč ne, že? Nám by se také moc líbilo vyrazit někam pryč, ale letos už máme jiné plány. To ale nevadí, protože jsme pro vás vytvořili seznam měst, kde jsou podle nás ty nejlepší oslavy Nového roku na Světě. Vyberte si nějaké?

  • New York. Silvestr v New Yorku není pro každého, ale patří ke krásným zážitkům, které si zamatujete do konce života. New York má totiž neuvěřitelnou atmosféru, která je jednoduše dokonalá. Na Times Square uvidíte miliony lidí, skvělé slavné hudebníky a pokles koule, kterou zdobí křišťály. Pokud máte raději větší klid, tak zvažte noční plavbu, která nabízí nejlepší výhled na půlnoční ohňostroj.
  • Rio De Janeiro. Rio je známé svými karnevalovými oslavami a jeho silvestrovské oslavy jsou hned za nimi. Iconic Copacabana Beach hostí největší světové silvestrovské párty, kde se více než dva miliony lidí vecpe na půl míle velkou pláž. Dokonalé hudební a taneční vystoupení zakončí nádherný barevný ohňostroj.
  • Sydney. Sydney je díky své poloze prvním městem, kde udeří půlnoc, a má také ten největší ohňostroj na světě. Pokud tedy chcete zažít něco neskutečného, tak Sydney je tím pravým místem pro vás. Uvidíte úžasné akrobacie, vodní show, ceremoniály a další úžasné věci.
  • Londýn. Londýn také patří mezi ty nejkrásnější místa, kde si Silvestra rozhodně užijete. V centru zažijete spoustu zábavy, protože jsou zde pouliční tanečníci, kteří baví své okolí a můžete se na ně dívat i z restaurace, kde si vychutnáte lahodnou večeři. Na ohňostroj musíte k řece a uvidíte, že je opravdu nádherný.

  • Berlín. Německé hlavní město je celoročně oblíbené a i na Silvestra je zde prostě plno. Vrchol oslavy je zde „Party Mile“, což je dvoukilometrový úsek barů, stánků s jídlem a párty stanů. Můžete si tedy užít dokonalou oslavu, kterou zakončí půlnoční ohňostroj a vy pak můžete vyrazit do městských barů a diskoték.

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa

Témata: