Kam vyrazit o víkendu?

Redakce

Čeká vás poslední zářijový víkend, tak byste si ho měli náležitě užít. Třeba na těchto akcích.

  • Medový den

Kde: Šumperk

Popis: Pokud patříte mezi milovníky této sladké pochoutky, udělejte si v sobotu 24. září výlet do Šumperka na Medový den. Od 9:00 do 16:00 zde budete moci ochutnat med a medové výrobky, zakoupit výrobky z této surovin a dozvědět se něco více o včelařství. Pro děti pak bude připravena medová cesta. Akce se koná za každého počasí – venku či v budově areálu školy SOŠ Zemědělské.

Vstupné: dobrovolné

  • Pražské cyklozvonění 2016

Kde: Praha

Popis: Pokud chcete udělat něco pro své zdraví a svou fyzičku, můžete v neděli 25. září pořádně šlápnout do pedálů, a to doslova. Projet se můžete po několika cyklotrasách vedoucích z různých míst v Praze. Centrem zábavy se pro tento den stane A-park. Náplavka bude zaplněna dětským tržištěm a čeká na vás přehlídka oblečení na kole. Jezdit se bude i na segwayích, elektrokolech a dalších vozítkách. Vrcholem pak bude střetnutí průvodcovaných skupin, které se sjedou z celého města.

Vstupné: zdarma

  • Pivní pouť v pivovaru Černá hora

Kde: Areál pivovaru Černá hora

Popis: V sobotu 24. září si od 12:00 do 22:00 budete moci vychutnat již dvacátou pivní pouť. Čeká vás prohlídka muzea pivovarnictví, exkurze po pivovaru a samozřejmě ochutnávka čtyř speciálů. Těšit se můžete i na kulturní program, vystoupí zde Horkýže Slíže, Alkehol či Sto zvířat a nakonec vypukne ohňostroj.

Vstupné: základní v předprodeji: 200 Kč, na místě: 250 Kč, exkurze pivovaru: 50 Kč, prohlídka včetně ochutnávky: 100Kč

Kam vycestovat za vynikajícím vínem?

Tipy na výlet: Tohle navštivte v Královéhradeckém kraji