Kamila Nývltová ukázala své vymakané tělo na jachtě v Chorvatsku

Redakce

Zpěvačka Kamila Nývltová koncem června odjela na zaslouženou dovolenou do krásného Chorvatska, a to na týdenní plavbu na jachtě po chorvatských ostrovech. Nejela však sama, společnost ji dělali její přátelé a kolegové z divadla, zpěvačka Michaela Gemrotová a zpěvák Josef Vágner. Právě Pepa byl kapitánem výpravy a ujal se kormidla. Byla to dovolená plná slunce, opalování, ale také dřiny.

„Když se rozhodlo, že se bude plachtit, museli jsme všichni přiložit ruku k dílu a makat. Vytahovat provazy, uvazovat a povolovat lana… Pepa byl skvělý kormidelník a někdy na nás musel pořádně křiknout, abychom dělaly vše správně a rychle tak, jak se má. Není to tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Kolikrát to opravdu dost houpalo a chytli jsme i pořádné vlny, až nám někdy bylo dost špatně. Ale vždy jsme dorazili šťastně do cíle na břeh a tam nás čekala zasloužená večeře, víno nebo pivko. Máme skvělou partu a tak jsme si volné dny spolu parádně užívali,“ svěřila se Kamila.

A jaký nejhezčí okamžik si zpěvačka přivezla zpět do Čech? „Opět jsem navštívila ostrov Vis, kde jsem strávila s rodinou před 14 lety nejkrásnější dovolenou. Bylo úžasné tam zase být a zavzpomínat si,“ prozradila.

Kamila je známá tím, že často navštěvuje fitness centra. Stalo se to součástí jejího životního stylu. „Nedokážu si život bez fitness a sportu představit. Vidím v tom smysl, po cvičení se cítím super, odpočinutá, postava je zpevněná, nemusím řešit povolování kostýmu v divadle a hlavně mám super kondičku,“ prozradila zpěvačka a dodala:

„Někdy je to ale opravdu dřina a dost to bolí, ale jak se říká, pro krásu se musí trpět. Rozhodně nejsem typ člověka, který má krásnou postavu zadarmo.“

Díky cvičení se Kamila na dovolené nebála odhalit v plavkách a tak ukázala své krásné svalnaté a vypracované tělo. Zda tam ulovila nějakého pěkného Chorvata, to zpěvačka neprozradila, zato nám řekla novinky k připravovanému albu:

„Na dovolené jsem byla načerpat energii na konec léta, který budu trávit v nahrávacím studiu společně se svými kolegy, kteří budou mými hosty na CD duetů. Jsem nesmírně ráda, že na albu budu mít písně s osobnostmi, jako je Leona Machálková, Josef Vojtek, Marian Vojtko, Vilém Čok, Olga Lounová a další. Moc se těším na spolupráci s nimi a na křest, který proběhne 11. listopadu 2016 v Kostele svatého Šimona a Judy v Praze.“

Komu patří tyto zadky?

Taylor Swift je nejlépe placenou celebritou roku! Jak jsou na tom ostatní?

Témata:,