První foto z nové Lásky nebeské: Otec a syn se sešli po 14 letech

Redakce

Nostalgie na plné obrátky, zhluboka se nadechněte a hlavně v klidu - pár dní poté, co bylo oznámeno, že se po čtrnácti letech dočkáme pokračování kultovní Lásky nebeské s původním obsazením, vyšly na světlo světa i první fotky z natáčení.

Jak do dopadlo s malým Samem, který běžel přes celé letiště, aby vyznal lásku krásné zpěvačce Joanně? Zřejmě dobře! Na prvních fotkách z natáčení pokračování Lásky nebeské vidíme už dospělého Thomase Brodie-Sangstera, jak se, zřejmě po dlouhém odloučení, shledává se svým filmovým otcem Liamem Neesonem.

Sedí spolu na stejné lavičce u břehu řeky jako před čtrnácti lety a Neeson má ten samý šedý rolák. Na fotkách je vidět také herečka Olivia Olson, představitelka Joanny, jak Neesonovi podává ruku. Že by Sam a Joanna byli spolu po celá ta dlouhá léta? Aww!

Jak to doopravdy je, to se dozvíme po 24. březnu, kdy desetiminutový druhý díl odvysílá televize BBC One. Zahraje si v něm mnoho herců z původního obsazení – jako třeba Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Colin Firth, Andrew Lincoln, Lucia Moniz, Bill Nighy, Marcus Brigstocke či Rowan Atkinson.

Láska nebeská se dočká pokračování! A budou tam hrát ti stejní herci!

10 zajímavostí, které jste určitě nevěděli o filmu Láska nebeská