Simona Krainová předávala Oscary

Redakce

Zlatá ocenění, VIP osobnosti, krásné šaty, přepychová atmosféra. Účast na známém udílení cen byla pro Simonu Krainovou výzvou. Měla tu čest předat osobně výherci prestižní cenu. Samotný potlesk přítomných se však mísil se štěkotem přihlížejících chrtů. Nejednalo se totiž o americké Oscary, jak jste si možná mysleli, nýbrž chrtí Oscary!

Tato velkolepá událost ale má s tou americkou mnoho společného. Vítězný chrt například také přijíždí v limuzíně a na vyhlášení cen kráčí po červeném koberci za nekončícího cvakání fotoaparátů.

Lze tedy vidět jistou paralelu, pouze s rozdílem, že si sošky nepřebírá samotný výherce, nýbrž jeho majitel. Mimo dohled veřejnosti jsou závodní chrti velmi hýčkaní a mají nadstandardní péči, o které se mnohým z nás může jen zdát.
Komfortní život je podmínkou, stejně jako nejlepší dostihová dráha či prvotřídní strava, aby pak zaslouženě stali na stupních vítězů.

Ceny letošním chrtím výhercům předávali se Simonou Krainovou také Filip Čapka, Elis, Eva Hrušková, Kateřina Klausová, Kristina Kloubková,  Jan Přeučil, Vlastina Svátková, Barbora Šporclová Kodetová, Pavel Šporcl, Richard Tesařík a Lešek Wronka s chotí Halinou Mlynkovou.

Simona Krainová spoře oděná u vody… Foto v článku

Rozhovor se skupinou Olympic: Kapela je v reinkarnaci