The Chemical Brothers doplňují letošní program Szigetu. Do programu přibylo přes 20 jmen

Redakce

Téměř vyprodaný festival Sziget má již kompletní program pro hlavní pódia. K již pestrému line-upu se připojí hvězdy The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, BOY, BØRNS, Fedde Le Grand, Laidback Luke a mnoho dalších. Vstupenky se prodávají s rekordní rychlostí a kdo chce vychutnat Sziget po celou dobu sedmi dnů, by neměl již déle odkládat nákup.

Na hlavním pódiu vystoupí The Chemical Brothers (10. srpna) a Tinie Tempah (14. srpna) a připojí se tak k hvězdé sestavě Rihanna, Muse, Sia, Manu Chao La Ventura, David Guetta, Die Antwoord, Bastille, Noel Gallagher´s High Flying Birds, Sigur Rós a dalším. Za dvacet let na scéně The Chemical Brothers dokázali změnit význam pojmu živá elektronická hudba.

Po celou dobu ale na svých koncertech nabízí jedinečnou show založenou na prolínání produkce a vizuálních efektů a tím vytváří prostor, kde mohou diváci splynout s tóny hudby. Unikátní zážitek si návštěvníci Szigetu budou moci vychutnat v otevírací den festivalu (neboli -1. den) ve středu 10. srpna 2016.

Nová jména do programu zařadil Sziget také na pódium OTP Bank A38 Stage. Obří stan pro dvacet tisíc návštěvníků bude zaplněn nepochybně do posledního místa a s velkým nadšením přivítá Editors, kteří jsou nyní oficiálně zpět. Na této scéně se dále představí charismatické duo Valeska Steiner a Sonja Glass aka BOY, americký hudebník a zpěváka BØRNS a také nově ohlášení Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Noisia „Outer Edges „a Kasra.

Pozadu nezůstali organizátoři s novinkami pro gigantický stan elektronické hudby Telekom Arena. K již oznámeným interpretům jako Afrojack, Vinai, Dyro, DVBBS, Zedd, Nicky Romero nyní připojují Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne , Tujamo a Laidback Luke. Protože ale program v Telekom Arena bude probíhat do ranních hodin, přibyli do programu také Apster, StadiumX, Breathe Carolina, Nick TALOS, Blinders, 2empress, Ravitez, Las Salinas a Yves V.

Na Szigetu si návštěvníci mohou nejen vychutnat největší umělce moderní a elektronické hudby, ale taky objevovat mnoho dalšího. Sziget se odehrává na téměř padesáti místech po celém areálu.

Nejen hudba, divadlo a moderní cirkus, ale je tu i spousta dalších možností jak prožít neopakovatelný festival. Každý den proběhne na dvě stovky vystoupení či představení.

Jste po rozchodu a jdete cvičit? Tak si pusťte těchto 7 nakopávacích songů a pojedete jako drak!

Slavná karaoke show měla další hosty: Red Hot Chili Peppers. Došlo na rvačku!