Tina Turner dorazí potřetí do Prahy. Za fanoušky a za Havlem


Všichni v to věřili a skutečně je to tady! I když se zdálo, že rocková babička Tina Turner definitivně pověsila svojí velmi úspěšnou kariéru na hřebík, opak je pravdou. Měla sice osm let pauzu, teď je ale na velmi úspěšném světovém turné Live, v rámci kterého přijede v pondělí 27. dubna také do Prahy a přiveze své největší hity, zakomponované do nové show.

Poprvé byla Tina Turner v Praze ještě za socialismu. Tehdy vystupovala ve Velkém sále Lucerny. Podruhé zavítala do našeho hlavního města v srpnu 1996, kdy koncertovala na Bohemce. Jako předskokan se tam tehdy objevila Ilona Csáková. To, že by se česká zpěvačka stala supportem Tiny Turner i tentokrát, je nereálné, protože je momentálně v pokročilém stádiu těhotenství. Na koncertu se ale zcela jistě objeví exprezident Václav Havel, který v roce 1996 přijal Tinu na Pražském hradě a objevil se jako fanoušek rocku i na jejím koncertě.

V současnosti přiveze rocková babička do pražské O2 Areny úplně novou show, během které se fanoušci dočkají jak hitů napříč celou její kariérou, tak výborných světelných a pódiových efektů, kaskadérských kousků, nápadité choreografie a spousty dalších překvapení.

„Po vystoupení s Beyoncé na předávání cen Grammy v Los Angeles byla reakce ohromující. Kamkoli jsem přišla, lidé se mě ptali, kdy uspořádám turné. Takže po delší době přemýšlení a plánování jsem oznámila americkou koncertní šňůru. Teď mě volá Evropa a já rozhodně nechci zklamat své tamní fanoušky,“ řekla před odjezdem na starý kontinent Tina Turner. Aktuální turné si rocková babička, možná nechtěně, nadělila ke svým letošním sedmdesátým narozeninám.

Podívejte se, jak Tina Turner na svém momentálním turné řádí

Tina Turner – Live
Kde:
O2 Arena, Praha – Vysočany
Kdy: 27. dubna 2009
Čas: 20:00
Vstup: Plocha, stání u pódia 2490 Kč, stání 1790 Kč. Sezení 1. patro: 3490 Kč, 2690 Kč

Témata:, , ,