Vdaná žena věznila v podkroví 10 let svého milence!

Redakce

Tento příběh zní tak neuvěřitelně, až je určitě pravdivý. Přečtěte si jej.

Walburga “Dolly” Korschel se provdala za továrníka Freda Oesterreicha. Štěstí jim ale nevydrželo dlouho. Fred byl alkoholik a Dolly chyběl sex.

Jednoho dne poprosila Dolly svého manžela, aby jí z továrny poslal někoho, kdo by jí opravil šicí stroj. Dělníkovi Ottovi Sanhuberovi otevřela polonahá a vrhli se na něco jiného, než na opravu stroje…

Začali se vídat v hotelích, pak se přesunuli k Dolly domů. Ottovy časté návštěvy ale neunikly sousedům.

Aby se žena nemusela pořád na něco vymlouvat a vymýšlet si různé historky, ukula ďábelský plán. Otto dal výpověď v práci a nastěhoval se natajno do domu Oesterreichů.

Dolly mu tam nosila knížky, aby se nenudil. To vydrželo pět let.

Fred si pak začal myslet, že blázní, protože slyšel zvuky z podkroví, mizely mu cigarety a dokonce vídal stíny. Chtěl se přestěhovat.

S tím jeho žena souhlasila, ale měla jednu podmínku – aby nový dům měl podkroví… Manželé se v novém domě víc a víc hádali, až to jedno vygradovalo.

22. srpna roku 1922 propukla obzvlášť ostrá hádka a Sanhuber, z obav o život své milenky, seběhl dolů, ozbrojen dvěma Fredovými pistolemi, napsal web Extrastory.cz. Tři kulky napálil přímo do krku svého soka a na místě ho zabil. 

Milenecká dvojice pak chtěla čin zamaskovat tak, aby to vypadalo, že v domě došlo k loupežnému vloupání. Sanhuber sebral Fredovy diamantové hodinky a zamkl Dolly do komory.

Sám se ukryl opět v podkroví, zatímco Dolly křičela hlasitě o pomoc. Soused pak zavolal policii.

Ta ženině historce uvěřila, a tak Dolly získala dědictví po manželovi. Koupila si nový dům, opět s podkrovím.

I když už se Otto a Dolly nemuseli schovávat, pokračovali ve vztahu, jaký měli, když Fred žil. Dolly navíc navázala vztah se svým právníkem Hermannem Shapirem.

Tomu dala ony diamantové hodinky, které byly podle její verze, kterou řekla policii, ukradeny jejímu manželovi. Hermann je poznal a byl oheň na střeše.

Dolly se z toho ale vymluvila tím, že mu řekla, že je pak našla a jen to neoznámila policii. Svého dalšího milence, Roye Klumba, ale pak požádala, aby vyhodil vraždící zbraně do dehtové jámy.

Roy to pak, když se s ním rozešla, nahlásil policii. Byla vyslýchána, ale detektivům nebylo jasné, jak mohla být zvenku zamknutá v komoře, a tak ji nakonec nechali jít.

Když ale byla zadržená, poprosila Shapira, aby krmil jejího potulného nevlastního bratra, jak říkala Ottovi, aby ho krmil. Otto se rozmluvil a řekl Hermannovi o svém vztahu s Dolly.

Shapir ho vyhodil z domu. Otto se odstěhoval do Kanady a oženil se tam.

Dolly se pak v roce 1930 s Hermannem rozešla. V té době se „shodou náhod“ vrátil i Otto. Shapir se naštval a milence udal.

Sanhuber byl obviněn z vraždy. Protože však od zavraždění Oesterreicha uplynulo už osm let, byl jeho skutek promlčený.

Ani Dolly, ani Otto tedy tresty nedostaly. Dolly se vdala a Otto se zase odstěhoval.

Jací jsou muži podle znamení a našich zkušeností s nimi

10 otázek, na které se ve vztahu NIKDY neptejte