Ven se dostaly průběžné výsledky hlasování v SuperStar

Lubos-Prochazka

Soutěž Česko Slovenská SuperStar se v posledních hodinách potýká se skandálem. Do médií se totiž dostaly údajné průběžné výsledky po třetím finále z minulé neděle. Pokud jsou pravdivé, jasně ukazují, že Martin Chodúr (ČR), alespoň v českém hlasování, vede, a že Denis Lacho (SR) asi brzy vypadne. Do toho pořadatelé Českého Slavíka oznámili, že hlasy českým finalistům SuperStar moc nechodí.

Velké projekty  se prostě bez skandálů neobejdou. Do deníku Blesk někdo zaslal údajné průběžné výsledky hlasování po třetím finále Česko Slovenské SuperStar. Týkají se prý jen SMS z Česka, i ty ale hovoří celkem jasně. Takto prý vypadalo hlasování v pondělí v 18 hodin, dvě hodiny před vyřazováním.

Martin Chodúr 39 479 hlasů, Jan Bendig 9820, Dominika Stará 7796, Ben Cristovao 7222, Monika Bagárová 6514, Miroslav Šmajda 6321, Leona Šenková 4810, Denis Lacho 2698

Nakonec ze soutěže vypadla Leona Šenková. Důvod? Zdá se, že Slováci poslali více hlasů Denisovi.

Vyřazování ve 3. finále, ve kterém nečekaně vypadla Leona ŠenkováK celé kauze se vyjádřila i TV Nova. „Zástupci TV Nova přístup k průběžným výsledkům hlasování nemaji, tudíž nemůžeme uvedená čísla nijak komentovat. Se zveřejněním výsledků hlasování v jednotlivých kolech počítáme jako vždy na konci soutěže. Podle vyjádření společnosti Erika, která hlasování zajišťuje, počty hlasů zveřejněné v médiích neodpovídají skutečnosti. Každý ročník SuperStar je provázen spekulacemi o úniku průběžných výsledků, zatím se však pokaždé prokázalo, že údajné úniky byly falešné. Ve spolupráci se společností Erika nicméně prověříme a ještě zpřísníme již tak přísný režim nakládání s výsledky hlasování.“
Více o třetím finále SuperStar čtěte tady.
O vyřazení Leony Šenkové čtěte zde.
Společnou píseň všech finalistů si poslechněte tady.

Ce Slavících se finalistům SuperStar příliš nevede
Pořadatelé soutěže Český Slavík Mattoni 2009 dnes oznámili, že do letošního ročníku zatím příliš hlasů pro finalisty Česko Slovenské SuperStar nepřišlo. "Přitom třeba v kategorii Objev roku by letošní finalisté určitě bez šancí nebyli," řekl Kouli.cz šéf Slavíka Jaroslav Těšínský.
Hlasování probíhá do půlnoci 22. listopadu. Galavečer s předáváním cen je pak na programu v sobotu 28. listopadu a Koule.cz na něm nebude chybět.