Vypsaná fixa live: Žádný smutný den, jen čirá radost

Hana-Slivova

"Co budete dělat, až z vás bude taky krev stříkat," zpívá Vypsaná fixa ve svém hitu Ledňáčci. Ten samozřejmě zazněl i během křtu nové řadovky Krásný smutný den, ovšem to, co z vyprodané Akropole včera stříkalo, nebyla krev, ale pot a radost. Podívejte se na fotoreport.

Přímočarý večírek bez speciálních efektů odpálila Vypsaná fixa tak, jak na svém Facebooku odpoledne slíbila: ve 20:15. Až do desáté servírovala jeden skvělý punk za druhým, a výhodou bylo, že skvěle připravení a naladění fanoušci si nové písničky z pár dní staré desky Krásný smutný denBoty proti bustru, Výhodou je nebo Zapadá hipík – užili úplně stejně jako hity Dezolát, Antidepresivní rybička nebo 1982. A pod kotel přidávali polínka i četní stagediveři.

Poslechněte si Vypsanou fixu v Youradiu

A Vypsaná fixa? Frontman Márdi moc nemluvil, jen se usmíval, pozoroval extatické publikum a občas ho ponoukl k ještě hlasitější reakci. Protože si Ondřej Ježek, producent, kmotr a host na foukací harmoniku v jedné osobě zapomněl vzít s sebou na pódium cédéčko, dostalo publikum dokonce bojový úkol: přinést jedno od stolku s merchandisingem. Nakonec všechno dobře dopadlo.