Zatracovaný i milovaný Michal David slaví padesátku v O2 areně

Lubos-Prochazka

Král diskoték Michal David (49) oslaví 14. července 50. narozeniny. Párty ale uspořádá o měsíc dříve, proběhne příští čtvrtek v pražské O2 areně, která už je skoro vyprodaná. Zbývá posledních 500 lístků.

Ať máte Michala Davida rádi nebo ne, jedna věc je na celé akci určitě fajn: výtěžek ze vstupného poputuje na charitativní účely.
Celým koncertem, který začne ve 20 hodin, bude provázet Leoš Mareš, s hudební gratulací pro Davida pak přijdou špičky české popmusic. Chybět nebude Karel Gott, Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Ilona Csáková nebo Daniel Hůlka. A co zazní? Hlavně Davidovy největší hity včetně těch muzikálových. Dojde na písně z představeních Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři, Mona Lisa a z nově připravovaného muzikálu Kat Mydlář. Megakoncert přitom bude provázet světelná show a projekce na velkoplošných obrazovkách.

Vyšla Best of
Sám Michal David tvrdí, že si k narozeninám nadělil nové zuby. To ale není všechno. 7. června se na truhu objevilo speciální 2CD+DVD s názvem "50". Fanoušci na deskách najdou soubor všech největších a zásadních hitů jeho dlouholeté kariéry. DVD pak obsahuje záznam z předloňského koncertu v pražské Lucerně, koncertu ze Žofína a řadu bonusových materiálů, například rozhovorů.

Michal David 50 – Mejdan roku
Kdy:
17. června 2010
Kde: O2 arena, Praha 9 – Vysočany
Čas: 20.00
Vstupné: 890 Kč v síti Sazkaticket

Témata: