Balaton Sound představuje hvězdy programu a nabízí výhodné ceny vstupenek

Michaela Maršálová

Festival Balaton Sound zahajuje předprodej, nabízí aftermovie a oznamuje hvězdy programu. Přijede Martin Garrix i The Chainsmokers.

Balaton Sound zahajuje předprodej nejlevnějších vstupenek. Akce potrvá jen 72 hodin do 10. prosince 2017. Navíc tento festival, který se koná na pláži jezera Balaton, prozrazuje jedny z největších hvězd programu. Budou jimi Martin Garrix, The Chainsmokers, David Guetta, Ty Dolla Sin, DJ Snake a mnoho dalších.

Podívejte se na aftermovie z loňska:

Official Aftermovie – Balaton Sound 2017

Balaton Sound, pět dní nonstop trvající festival na pláži maďarského jezera Balaton, nyní zveřejnil první vlnu zvučných jmen, které se představí návštěvníkům festivalu od 4. do 8. července 2018. Bláznivá pětidenní party na pláži, přesně takový je Balaton Sound, elektronický sourozenec festivalu Sziget v Budapešti.

Balaton Sound nabízí mnoho rozmanitých scén s různými zaměřeními v oblasti hudby, vstupenky jsou k dispozici od 7. prosince, dostupné za tu nejlepší cenu budou pouze 72 hodin. Akce nazvaná Early Bird platí od pravého poledne 7. prosince do 12:00 10. prosince.

Podobně jako v loňském roce si mohou zájemci zakoupit různé varianty permanentek, ale nově je nabízena také varianta jen na tři dny festivalu. Pětidenní vstupenky zahrnuje kompletní, bláznivou a energií nabitou party na pláži balatonského jezera, oproti tomu třídenní verze vám nabízí možnost strávit tři festivalové dny v duchu té nejlepší hudby (4 .- 6.7. nebo 6. – 8.7). Pro ty, kteří hledají extra komfort jsme připravili speciální denní VIP vstupenky, ty obsahují separátní VIP vstup na festival i do VIP prostoru s přímým výhledem na hlavní podium.

Již oznámená jména umělců, na které se na Balaton Soundu můžete těšit:

THE CHAINSMOKERS

DAVID GUETTA

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

DJ SNAKE

JONAS BLUE

MARTIN GARRIX

NERVO

TIMMY TRUMPET

TY DOLLA SIGN

W & W

Další jména budou následovat!