10 fotek, z jejichž příběhů vás zamrazí

Redakce

Fotky, barevné či černobílé, všechny zachycují okamžiky, ať jsou radostné, nebo smutné. Můžeme se k nim kdykoliv vrátit a vzpomínat, přemýšlet. Jsou ovšem fotky, který jsou spjaty s neuvěřitelnými, smutnými příběhy. Podívejte se na deset takových, které mají svůj až děsivý příběh.

  • Slečna v černém – Autorem této fotky je sériový vrah Robert Ben Rhoades. Je na ní zachycena čtrnáctiletá Regina ve stodole, kde byla později zabita. Před tím jí byly vrahem ustřiženy vlasy a oblečena byla do černých šatů a bot.
  • Malá dívka – Tato třináctiletá dívka byla po výbuchu sopky tři dny uvězněna pod troskami domu. Ke konci už měla halucinace. Podlehla zraněním a podchlazení.
  • Dívka v pokoji – Bylo jí 25 let, když se chtěla provdat za muže svých snů. Ten se ale nezamlouval její matce. Ta ji tedy zamkla v pokoji a tam ji držela celých 25 let. Dívka nemohla ven, neviděla světlo, žila mezi svými výkaly. Osvobozena byla roku 1901 na základě anonymního listu. Dalších 12 let strávila na psychiatrii. Poté zemřela.
  • Atomová bomba – Takto vypadá oko oběti, která přežila výbuch atomové bomby a dostala šedý zákal.
  • Chris dobrodruh – Tento snímek, autoportrét, pořídil Chris v dubnu roku 1992 před vandrem do aljašské divočiny. V září jeho vyhladovělé, třicetikilové tělo našel myslivec, a to v autobuse, který sloužil jako jeho úkryt. Chrisův deník posloužil jako námět pro snímek Útěk do divočiny.
  • Zmizelá dívka – Roku 1998, přesně 20. září, opustila mladá dívka v Novém Mexiku dům a jela se projet na kole. Naposledy byla na svém růžovém kole spatřena na dálnici. Pak se po ní slehla zem. Roku 1999 byla nalezena tato fotografie, doufalo se, že je na ní právě ztracená dívka. Doteď se to ale stoprocentně neví. Její rodiče se to už ani nedozví, zemřeli.
  • Sekta Heaven´s Gate – Roku 1997 našla policie 39 mrtvých přívrženců sekty Heaven´s Gate, kteří spáchali sebevraždu. Hlavním vedoucím sekty byli přesvědčeni, že svět brzy skončí a sebevražda je nutná k tomu, aby si je po apokalypse vyzvedla mimozemská civilizace a přepravila je na kometu Hale-Bopp.
  • Cukříkový vrah – Tak z toho vám bude pravdu špatně. Dean Corll, známý jako cukříkový vrah, spolu se svými komplici znásilňoval, mučil a zabil v letech 1970-1973 nejméně 28 chlapců. Lákal je na sladkosti, proto si vysloužil svou přezdívku. Na fotografii je jedna z obětí – svázaný chlapec.
  • Schizofrenik s ledem – K této fotce není víc co dodat než to, že se jedná o muže schizofrenika, který objímá kostku ledu a křičí do mikrofonu a tím údajně komunikuje s démony ve své hlavě.
  • Kamarádi – Roku 2015 se dva dvaadvacetiletí kamarádi vydali na túru. Když se setmělo, zranili se oba při pádu. Dívka si zlomila oba kotníky, kluk ruku. Několik hodin volali o pomoc, ale ta nepřišla. Ráno se tedy vydal hledat pomoc samotný chlapec, ale neuspěl, zabil se pádem ze skály. Dívka po celou tu dobu ležela v bahně a slétávaly se na ni mouchy. Měla ale štěstí, protože ten den tu procházeli další turisté a zachránili ji.

Toto se stane s vaším tělem, když máte elefantiázu

Chlapík se znovu narodil! Do klece mu vplul žralok a kamarádit se nechtěl… VIDEO