10 nejluxusnějších šaten světových celebrit. Ty musíte vidět!

Redakce

Skoro každá žena si potrpí na své oblečení. Některé z nich ani nevyjdou z domu bez nejnovějších outfitů. A co teprve slavné celebrity? Ty si dokonce nechaly vybudovat své vlastní šatny. Koukněte na ně.

  • Jessica Alba. Jessica miluje boty s podpatky. Občas je však potřeba si od nich odpočinout. Proto má v zásobě i slušivé baleríny. Není pochyb o tom, že ve svém šatníků tráví mnoho času. Která žena by to nedělala, kdyby měla doma takové bohatství?
  • Mariah Carey. Mariah se pochlubila svým fanouškům velkým šatníkem. Podlaha v něm je dělaná z mramoru. Při tvorbě své šatny se inspirovala různými světovými designy. Obsah místnosti ale už nechala na své fantazii. Mariah vlastní přes tisíc párů bot. Tolik obuvi si většina z nás nedokáže ani představit. Různé odstíny zlaté a hnědé jsou všude. Aby ne, jsou to její oblíbené barvy.
  • Christina Aquilera. Christina chtěla ukázat nejen svou barbie šatnu, ale i syna Maxe, kterému z obrovského množství bot jde nepochybně hlava kolem. Namísto autíček si totiž Max hraje s maminčinými botkami. Většina bot, kterou můžete vidět na fotografii, je od módního návrháře Christiana Louboutina.
  • Khloé Kardashian. Khloé by se svou sestrou Kim mohla soutěžit o to, která z nich má větší šatník. Jejich obsahy jsou však rozdílné. Khloé je blázen do bot. Bez podpatků nevynese z domu ani koš. Musíme ale ocenit její organizační strategii. Všechny boty má skvěle uspořádané. Nepochybně se v nich velmi dobře vyzná.
  • Kim Kardashian. Kim na rozdíl od své sestry Khloé nejvíce preferuje kabáty a bundy. Vždy je skvěle dokáže sladit s dalším oblečením. Není divu, protože jich má ve své luxusní šatně několik desítek. Neméně má ráda Birkin kabelky. Kim si potrpí i na Vuittonky. Vždy netrpělivě čeká na jejich novou kolekci.
  • Kimora Lee Simmons. Kimora je bývalá americká modelka a módní návrhářka. Není divu, že její šatník vypadá jako luxusní prodejna oblečení a bot. Móda je jejím největším koníčkem. Některé kusy si dokonce navrhla sama. V šatníku můžete najít přes pět set džínů a několik desítek Birkin kabelek. Jsou to jedny z nejkvalitnějších a nejdražších kabelek na světe.
  • Stacy Ferguson alias Fergie. O Fergie je známo, že nerada vyhazuje své starší oblečení. V minulosti nebyla zrovna jedna z nejbohatších žen a nemohla si dovolit luxusní oblečení. Z mládí je tedy zvyklá si svého oblečení vážit. Nemůžeme se divit, že je její šatní tak velký. Problém je, že oblečení se neustále hromadí, takže si bude muset v nejbližší době šatnu přestavět na větší.
  • Olivia Palermo. Slavná společenská celebrita, Olivia Palermo, odhalila veřejnosti svůj neobyčejný šatník. V jejím království dominuje nejen oblečení, ale i zajímavý zebří koberec. Díky němu vypadá místnost velmi pestře. Skvěle ladí k jejím nejnovějších outfitům. Otázkou je, zda obraz visící nad krbem není už trochu přehnaná dekorace. Koukněte do galerie.
  • Miley Cyrus. Miley zbožňuje kombinaci růžové a černé barvy. Lustr visící uprostřed místnosti jí údajně navrhla její maminka. Na každé jeho straně je přidělaný jeden krystal. Miley se lustr tolik líbil, že si ho nechala namalovat i na zeď. A hned několikrát!
  • Eva Longoria. Evina šatna se nachází v jejím domě v Los Angeles. Velká místnost je přeplněná obrovským množstvím bot od Christiana Louboutina. Tento módní návrhář se vyznačuje především navrhování bot s extrémně vysokými podpatky. Ale nejen na ty si Eva potrpí. Několik Birkin kabelek byste u ní doma také našli.