10 rajcovních míst, kde si to v létě můžete rozdat: Už jste zkoušeli letní kino?

Redakce

Ukazatel na teploměru začíná stoupat. Horké letní dny se opět blíží. Pro sex venku je to ideální. Prozradíme vám několik netradičních míst, kde na to v létě skočit.

  1. V letním kině. Města se začínají plnit letními kiny. Teploučko, pohodička a popcorn. Kdo by toho nevyužil. Vy si to ale můžete užít mnohem více než ostatní. Najděte si tmavé místečko. Raději si vyberte hlučný film, kde se střílí, křičí a zabíjí. Neměli byste být hlasitější než samotný snímek. Lidé by se místo na film dívali na vás.
  2. Na loďce / šlapadle. V horkých letních dnech je nejlepší si zajet k vodě. Nebudete si muset dávat velkou práci se svlékáním. Půjčte si šlapadlo či lodičku. Projeďte se na druhou stranu rybníku. Pokud vám nevadí plavající čumilové, můžete se svým vodním prostředkem zakotvit i někde blíže. Přece jen nemůžete všechnu energii vyplýtvat na pádlování nebo šlapání.
  3. Na dětském hřišti. Nejen děti si můžou na hřišti skvěle pohrát, ale i vy. Přes den tato místa patří malým prckům a přes noc zamilovaným párům. Sex uprostřed teplé noci se zářícím měsícem nad hlavou není k zahození. Najděte si pohodlnou houpačku, naskočte na ni a rychle se rozhoupejte!
  4. Ve skleníku. Máte na zahradě skleník? Šup do něj! Možná si budete myslet, že v rozpáleném počasí je to špatný nápad,a ale je to naopak. Vlhkost spolu s úmorným vedrem vás dokonale rozpálí. Bude z vás sice téct pot, ale při žhavém sexu si toho ani nevšimnete.
  5. V kostele. Sex v kostele? Proč ne? Některé bývají večer otevřené a prázdné. Jediný pozorovatel vašeho řádění bude Ježíš na kříži. Navíc v horkých letních dnech tam najdete chládek. Už si stačí jen vybrat vhodné místo. Lavice, zpovědnice nebo rovnou oltář? (Ok, tohle je trochu kontroverzní.)
  6. V zájezdovém autobuse. Chystáte se někam na letní dovolenou busem? Kromě dlouhých hodin zírání z oken se tam můžete i milovat. Musíte být ale opatrní. Pokud byste neseděli na zadních sedačkách, počkejte, až se většina spolucestujících uchýlí ke spánku. Řidič by vás také mohl vyhodit.
  7. Na kolotoči. V létě kolotoče frčí. Chápeme, že na některých pouťových atrakcích sex vážně nelze mít. Pokud ale máte odvahu, ruské kolo je pro vášnivou jízdu jako stvořené. Točí se pomalu a ještě si přitom můžete užít skvělý výhled. 
  8. Na kapotě auta. Nastartujte auto a vyjeďte si na malý výlet. Najděte odlehlé místo, kde nebude nikdo koukat. Pokud bude velké vedro, vezměte si s sebou deku. Tu přehoďte přes přední kapotu auta a rozjeďte to.  
  9. Ve veřejném bazénu. Máte odvahu? Riskněte sex ve veřejném bazénu. Pokud budou vedra, ve vodě bude hlava na hlavě. Nevšímejte si jich, oni budou dělat totéž a pomalu spolu splyňte. Dávejte si ale pozor na zvědavé potápěče! 
  10. V parku. Horká letní noc vybízí k tomu, abyste si to rozdali v parku. Můžete si vzít s sebou deku a rozjet to někde po stromem. Pokud nemáte potřebu se schovávat, skočte na to přímo na lavičce. Jen pozor na bezdomovce a psí hovínka.

Světové sexuální tradice ze světa: Kdo pije sperma a proč?

10 tipů na žhavý sex pod stanem: Zkontrolujte, jestli je stan váš a někoho tam znáte