10 tragických selfies: Smutné příběhy lidí, kteří se vyfotili a zemřeli

Redakce

Fotíte se rádi? Mrkněte se na jedince, kteří jsou blázni do selfies. Většina z nich položila za fotky na profil dokonce svůj život.

  1. Xenia Ignatyeva

Mladičká dívka chtěla ohromit své okolí fotkou z mostu vysokého 9 metrů. To se jí ale nevyplatilo. Selfie se jí podařilo udělat, ale hned poté spadla dolů. Zasáhl ji elektrický proud z kabelů. Na místě byla mrtvá.

  1. Oscar Otero Aquilar

Mexický mladík chtěl mít originální profilovku na Facebooku. Napadlo ho, že se vyfotí s pistolí u hlavy. Očividně se zacházením se zbraní neměl moc velké zkušenosti, protože omylem zmáčkl spoušť a zastřelil se.

  1. Sylwia Rajchel

Mladá polská studentka medicíny se vydala na výlet do Španělska. Procházela si město a zaujal ji most Puete de Triana v Seville. Chtěla se na něm vyfotit. Ztratila rovnováhu a spadla na kamenný pilíř.


  1. Jenni Rivera

Mexická hvězda si užívala volnou chvíli se svými přáteli v soukromém letadle. Všichni si dohromady udělali společné foto. Po velmi krátké době mělo jejich letadlo nehodu. Zřítilo se na pevninu. Nikdo z nich nepřežil. Zbylo po nich jen selfie.

  1. Courtney Sanford

Pohledná slečna si užívala svoji jízdu autem. Pustila rádio. Broukala si píseň od interpreta Pharrella Williamse. Cítila se tak spokojeně, že měla potřebu své štěstí sdílet na Facebooku s přáteli. Byla tolik zapálená do focení, že se zapomněla dívat na cestu a srazila se s protijedoucím kamionem.

  1. Karen Hernandéz

Další nešťastnice byla ještě dítě. Této holčičce bylo teprve 13 let. Měla volnou chvíli a chtěla se vyfotit na břehu jezera El Tunal v Mexiku. Naneštěstí do této vody spadla a utopila se. Její tělo o několik dní později našli záchranáři.

  1. Jadiel

Populární zpěvák se chystal na jízdu na své motorce. Vyfotil se pro své fanoušky ještě před svou osudnou jízdou a selfíčko pověsil na Facebook. Hned poté nasedl na motorku a naboural se.

  1. Gary Slok

Mladý chlapec a jeho maminka letěli z Amsterdamu leteckou společností Malaysian Airlines. V letadle si udělali hezké rodinné foto. Pár minut poté bylo jejich letadlo sestřeleno nad Ukrajinou. Ani jeden z nich to bohužel nepřežil.  

  1. Collette Moren a Ashley Theobald

Obě dívky byly skvělé kamarádky. Vyrazily si autem na rozlučku ze svobodou, protože jedna z nich se měla vdávat. Svou jízdu si chtěly zdokumentovat. Řidička se na chvíli přestala dívat na cestu a srazila se s protijedoucím autem. Budoucí nevěsta Collette nepřežila.

  1. Hanna a Michal Mackowiakovi

Rodiče Hanna a Michal si se svými dětmi vyjeli na dovolenou do Portugalska. Zalíbil se jim tam jeden kamenný útes. Vylezli na něj a chtěli si udělat společné romantické foto. Naneštěstí se jim to nepovedlo a oba dva spadli ze skály dolů a zabili se. Nejhorší na tom bylo to, že jejich děti viděli, jak jim umírají rodiče.