10 typů sexu, které musíte zažít

Redakce

Pořádně si zařáděte! Tady máte pár tipů.

  1. Trojka. Kombinace můžete prostřídat.
  2. Swingers. Nejdřív můžete jít jen čumendu, pak se zapojte.
  3. Sex s prostitutkou / prostitutem. Zaplaťte si za to, co fakt chcete!
  4. Anální sex. Pokud máte dobrého partnera, dámy, je to slast. Nebo ho to prostě naučte! Ať vás nejdřív trochu rozdráždí, pak promaže a pak pomalu… však vy víte, co dělat dál.
  5. Mokrý orgasmus. Holky, chlap vás musí pořádně rozpálit stimulací prsty zevnitř, nejlépe na G bodu. Pak budete stříkat dál než on.
  6. Sex se starší / mladší osobou. Věkový rozdíl je sexy, vyberte si svou variantu, nebo zkuste obě!
  7. Milování s panicem / pannou. Je to zodpovědnost a záhul, protože panna / panic v posteli nic neumí, ale užijete si. Šikovný jedinec to zvládne v pohodě. A ten pocit, že jste první… (pokud dotyčný / dotyčná nekecá)
  8. Sex s cizincem. Dost keců, stejně si nerozumíte ani slovo, jen se do toho dejte!
  9. Rychlovka. Pokud jste zvyklí na pomalé, něžné milování, co trvá hodinu, zkuste změnu. Dejte si pětiminutovku a budete koukat, co to s vámi udělá. Endorfiny 3-2-1 teď!
  10. Láska, sex a něžnosti. Opak bodu 9. Pokud přes týden stíháte jen rychlovky u kuchyňské linky, dopřejte si pro změnu dlouhé milování plné něžných dotyků a slůvek. Někdy to přijde vhod.

20 vět, kterými zničíte intimčo a chlapa připravíte o počínající erekci: Už to bude? Tak asi dobrou, ne? Tak to nech být…

4 typy kluků, se kterými se rozejdete, než najdete toho pravého: Idi*t, bábovka, psycho a „skoropravý“