11 věcí, na které přijdete poté, co vám je (bude) 25 let

Redakce

Názory se mění s věkem. Co si uvědomíte, když je vám 25 let?

  1. Odlíčit se je nutnost. Protože když to neuděláte, vaše pleť tím trpí tak, že to skoro fyzicky cítíte.
  2. Barva na vlasy není nutná. Někdo dojde k názoru, že je spokojený sám se sebou natolik, že už si ani nemusí barvit hlavu.
  3. Bez make upu jdete klidně na párty. Protože dodržujete bod 1 a máte lepší pleť než v patnácti.
  4. Sledujete slevy. Dřív vám přišlo vtipné, když rodiče a prarodiče honili slevy v marketech, ale už to děláte taky. Ono se to občas totiž fakt vyplatí.
  5. Nemůžete pařit každý víkend, natož denně. Denním párty je konec. A ani každý víkend se nezrušíte. Ta rána vám za to prostě už nestojí.
  6. Hledáte partnera na celý život. Sex na jednu noc? To už spíš ne. Vážíte si sami sebe a navíc přemýšlíte nad založením rodiny, tak přece nebudete ztrácet čas s někým, kdo za to nestojí a se kterým to nemá budoucnost.
  7. Škola zase tak důležitá nebyla. Sice máte dostudováno, ale ve většině případů se pak daným oborem ani neživíte. A že jste měli na střední samé jedničky? To teď fakt nikoho nezajímá, vašeho šéfa už vůbec ne.
  8. Víc si rozumíte s matkou. Měla pravdu, holka jedna, a to tak že skoro ve všem.
  9. Když vidíte malé dítě a uvědomíte si, že ja narozené třeba v roce 2010, dělá se vám špatně. Jo, čas letí, víme všichni.
  10. Máte čím dál méně kamarádů. Lidi ze střední se rozprchli do všech stran, občas se vidíte s někým z vysoké školy, ale víc se bavíte s kolegy z práce. A opravdových kamarádů máte jako šafránu.
  11. Při sexu myslíte víc na sebe. Orgamus je důležitý a ne že ne.

5 věcí, které muži nikdy nepochopí: Sto padesát párů bot, štěňátka, …

10 znaků, že práce, kterou děláte, vám ničí duši