10 vlastností, které vás dělají atraktivní bez ohledu na vzhled

Redakce

Jak je možné, že někdy vidíme vášnivé rande krásné dívky s poměrně ošklivým mladým mužem? Nebo naopak se k sobě mají úžasný Ken a „tuctová“ holka? Lidská náklonnost není totiž vždy závislá jen na fyzické atraktivitě, ale na mixu základních vlastností. Zde jsou.

  1. Smyslnost. Je to takový celkový umělecký dojem vaší osobnosti. Vůbec nejde o to jen dobře vypadat. Mnohem více je to o víře v sebe sama, vysokém sebevědomí, schopnosti sebeovládání. Když z vás toto vše v hojné míře vyzařuje, jste zaručeně sexy.
  2. Cílevědomost. Člověk, který si jde za svým a hlavně pro to něco dělá, je automaticky přitažlivý. Svými činy dokazuje, že je možné zvládnout cokoliv. Ostatní jsou jen marní.
  3. Dobrý smysl pro humor. Nebrat se až tak moc vážně je velice významná vlastnost. Utahovat si ze sebe i z druhých otevírá srdce, která jsou jinak nedobytná.
  4. Pohyblivost. Ano i to je vlastnost. Ladné pohyby, graciézní držení těla, atraktivní chůze s pohupováním v bocích (u žen je to wow). Tyto faktory dokonale vyladí váš obraz vůči druhým.
  5. Sebedůvěra. Nejistý projev, kuňkání, shrbená záda, rozpačité názory – to jsou známky chování, které naopak odpuzuje.
  6. Rozhodnost. Vím, co chci, a proto jsem atraktivní. I když nemáte třeba pravdu, je třeba se tvářit tak, že ji máte. S rozhodností je třeba přistupovat i k detailům, jako je koupě párku v rohlíku. Pochybnosti zde nemají místo.
  7. Inteligence. Není to o stupni dosaženého vzdělání, ale o schopnosti projevit moudrost. Stačí se dobře učit ve škole života. Našprtat se to moc nedá, odkoukat zajisté ano.
  8. Všímavost. Dbáte na detaily u sebe a jste pozorní v rozhovoru s ostatními? Máte napůl vyhráno v pomyslné soutěži o to být přitažliví. Když si vzpomenete na detail typu jméno člověka po opětovném setkání, i on si zapamatuje vás.
  9. Schopnost být zajímavý vypravěč. Dokážete zaujmout? Dokážete naslouchat? Pokud ne, snažte se to naučit. Jaký /á můžete být v posteli, když melete páté přes deváté a vůbec neposloucháte ostatní?
  10. Jedinečnost. Každý člověk je unikátem. Zkuste si uvědomit, čím se vymykáte vy. Pomůže vám to v namixování magické přitažlivosti, která z Quasimoda alespoň pro jednu další osobu dělá nejkrásnějšího člověka na světě.

Žena dojímá internet tímto tetováním. Co znamená?

10 tipů na žhavý sex pod stanem: Zkontrolujte, jestli je stan váš a někoho tam znáte