12 důvodů, proč chodit s pravou jezdkyní na koníčkovi: Nebude prudit kvůli hygieně

Redakce

Chlapci, jestli hledáte supr holku, tak jste tu správně. Ta, která se na svět ráda dívá z koňského hřbetu, na to možná nevypadá. Když ovšem sesedne, tak má nesporné kvality. Zde je výběr těch, kvůli kterým je třeba se zasnažit, aby byla vaše.

  1. Jezdkyně nebude prudit kvůli hygieně. Ve stájích to zrovna nevoní jako v obýváku. Pokud to naopak u vás v obýváku je jako ve stájích, je třeba se zamyslet. Jezdkyně snesou koně, ale ne dobytek.
  2. Postará se o vás. Úvaha je zde triviální. Jestliže se stará o bestii, která váží 500kg a víc, vy nebudete problém. Kousnul vás někdy kůň? Když ji nebudete komandovat, aby vám před telkou stříhala nehty u nohou, budete se mít jako v bavlnce.
  3. Málo konkurence od princů na bílém koni. Ve stájích se to hemží holkami, ale současní drsňáci preferují posilovny a další ubikace. Takže vám ji nikdo neklofne.
  4. Jsou tolerantní k vaší zábavě. Proč, když se jim líbí se projíždět za deště několik hodin po lukách, by se měly pozastavovat nad faktem, že hrajete hry až do šesti do rána?
  5. Bude si držet linii. Jestli navíc dělá parkur, tak s ní Šemík jako se stokilovou kóčou neskočí. Leda se pod ní propadne.
  6. Bude se držet zpříma. Charakterově, i pokud jde o noblesní držení těla. Skolióza se jí vyhne oklikou.
  7. Je zvyklá na bolest. Spadnout z koně je minimálně na velkou modřinu nebo i zlomeninu. I psychicky bude odolnější než typizovaná nakupovací fiflena.
  8. Je sexy. Silné nohy musejí zvládnout koně a to chce svaly. O vypracovaném zadečku si udělejte svoji maximalisticky realistickou představu sami.
  9. Nebudete si lámat hlavu, jaký jí dát dárek narozeninám. Jakékoli doplňky k jezdectví se hodí.
  10. Nebude držgrešle. Naopak. Jezdectví a vlastní kůň, byť na leasing, něco stojí. Jestli vás bude mít ráda alespoň způli jako koníka, budete se mít moc hezky a nebudete nikdy strádat. Když ji pozlobíte, nedostanete holt nějakou dobu nažrat.
  11. Budete mít čas pro sebe. Kůň není hobby na deset minutek denně. Takže se budete moci věnovat svým úchylárnám typu sledování Formule 1 v televizi na gauči.
  12. Má bičík. A umí ho použít. Když tvám navíc u toho řekne: “Ty můj hřebečku!” – bude to míněno upřímně.

18 důvodů, proč se vdát za zemědělce: Budete na svého něj hrdá, krmí totiž planetu a nechodí na porady

Co to znamená, když se vám zdá o sexu s celebritou?