12 příznaků, že jste asi sériový vrah

Redakce

Různé studie různě poukazují na to, co všechno se může v dětství a později pokazit a pak je z vás mašina na mrtvoly. Pokud se najdete ve všech bodech souhrnu, ještě se nic neděje. Zpozornět byste měli, pokud teď čtete sedíc na křesle z lidské kostry, ucucáváte k tomu koktejl z čerstvé krve a svítíte si lustrem, který má clonu z dětské kůže.

  1. Kdybyste hrál / a v seriálu, po jakémkoli odmítnutí kýmkoliv byste večer usilovně píchal / a špendlíkem do hadrové panenky dotyčného. Očička až na závěr a předtím také utržení ručiček a nožiček. Au.
  2. Topil / a jste kočky a jiná zvířata nebo jste o tom často jako dítě přemýšlel / a. Od koček se plavně přechází nejdříve na staré osamělé dámy, pak kadeřnice na malém městě a nakonec kohokoliv, kdo vás na*ere.
  3. Jste závislý / á. Na substancích, ale i na čokoládě, oříškovém máslu a gumových medvídcích.
  4. Máte husté představy. Odmala se to ve vašem mozku hemží násilím. Ve snu stínáte hlavy a lížete ještě teplou krev z nevychladlých obětí.
  5. Jste trochu stalker. Běžně se chodíte dívat do oken sličné kolegyni z práce. Představujete si, jakou nad ní máte moc. Jednou vám prasknou pojistky a půjdete do akce. Ženská varianta se týká třeba nesmíření se s bývalým, který ji odkopl. Může tak chudák skončit rozebraný v popelnicích rovnou v několika městských částech.
  6. Chlubíte se. Nejdříve jak jste vyhrál / a v badmintonu. Postupně přidáváte až na: „…A motorovkou jsem je všechny sejmul / a.“. A nešlo o stromy v lese. Takže pozor i na kámoše, kteří vedou podobné řeči.
  7. Masturbujete hodně často. Rozhodně zde nemoralizujeme, ale 15krát denně je příznakem úchyláctví.
  8. Měníte každý týden job. Navíc spíš děláte brigády. Nikdo vám přece nebude rozkazovat!
  9. Měl / a jste příšerné dětství. Od té doby víte, že buď vyhrajete, nebo jste oběť. I když tento bod splňuje polovina lidstva, naštěstí není pro určení potenciálu sériového vraha určující. Jinak bychom se navzájem vymlátili už úplně.
  10. Nemáte kamarády. K tomu máte kumbálek, kde je vaše harampádí. V moderní době nesmí chybět hacknuté připojení na co nejvíce kamer.
  11. Vaše IQ je mimořádně vysoké nebo mimořádně nízké. Nic mezitím.
  12. Kategoricky odmítáte jíst kůrku od chleba.

Galerie: Jídlo z ženského pohledu vypadá prostě božsky. Máte hlad?

Rituály, nad kterými budete kroutit hlavou