12 znamení, podle kterých poznáte, že už stárnete, ačkoliv vám třeba ještě nebylo ani pětadvacet let

Redakce

Stárnutí je neúprosné. Poznejte podle několika věcí, že už i na vás se zub času podepisuje.

  1. Po setmění už skoro nikdy nevycházíte z domu. Jednoduše se vám nechce. Nemáte potřebu jít někam večer pařit. Raději se naložíte do vany nebo si zapnete film.
  2. Chcete mít klid. Dříve jste nejraději trávili čas se svými přáteli. Mezi svou partou jste zářili jako hvězdy. Ale teď? Máte pocit, že nikoho nechcete ani vidět a pustíte si muziku do sluchátek.
  3. Přestali jste chodit do kaváren. Najednou, když si teď vyděláváte sami, vám přijdou tyhle podniky hrozně drahé. Raději si koupíte rozpustné kafé v supermarketu.
  4. Začali jste jíst zdravě. Ve svém věku jste už zjistili, co jsou to trávicí potíže z kombinace nezdravých jídel. Takovým pokrmům se nyní raději vyhýbáte a vyhledáváte zdravou stravu.
  5. Chodíte spát brzo. Nyní špatně snášíte jen šest hodin spánku, které jste v pohodě dávali, když vám bylo ještě náct. Teď se raději dobře vyspíte, než abyste do rána sledovali seriály nebo pili alkohol. Únava je neúprosná.
  6. Kašlete na módní trendy. Nyní už nemáte potřebu být za každou cenu trendy. Kupujete si hlavně pohodlné oblečení, ve kterém se cítíte dobře. Koš už dokonce vynášíte v teplákách a je vám fakt jedno, že vás takhle někdo uvidí.
  7. Známí ve vašem věku už mají děti. Život rychle letí a ve dvaceti zjistíte, že vaše bývalá spolužačka ze ZŠ už je v tom. V tu chvíli si uvědomíte, že vy už vlastně taky můžete být rodičem.
  8. Začali jste cvičit. Znáte to, chcete začít konečně cvičit, ale neustále to odkládáte. Vám se to však podařilo. Pravidelně cvičíte. A k tomu vás dohnala myšlenka, že se bojíte o své zdraví.
  9. Trávíte čas v čekárnách u doktorů. V poslední době vás neustále něco bolí a hodně vás to štve. Z toho důvodu se často zdržujete u lékařů, kteří vám stejně nikdy nic nenajdou.
  10. Přestali jste věřit v americké romantické komedie. Došlo vám, že filmové romanťárny lžou, jako když tisknou. Vztahy vždycky nejsou romantické a nedopadají šťastně jako v romantických komediích. A vám to konečně došlo!
  11. Všichni okolo vás vám najednou připadají hrozně mladí. Nechápete, proč tomu tak je, ale máte pocit, že jste starší než polovina populace, ačkoliv to tak není.
  12. Rozumíte si se svými rodiči. Dříve jste se s rodiči neustále hádali a považovali je za největší nepřátele. Měli jste jim za zlé, že kazí váš jinak skvělý život. Nyní se spolu dokážete bavit, rozumíte si jako opravdoví přátelé.

Dětské modelky, které vás uchvátí svou krásou

Michaela hejtuje těchto 10 nejhorších výmluv záletníků