13 malých vylepšení jak si užít léto, i když jste zaseklí v kanceláři

Redakce

Léto je v plném proudu, jen u vás v kanclu si toho nikdo nevšiml. Sociální sítě na vás chrlí obrázky kámošů z exotických dovolených a volnočasových aktivit. Hlavu vzhůru a pojďte si pracovní čas alespoň trochu osladit!

  1. Summer. Na začátek si do uší pusťte trhák Calvina Harrise. Když už musíte hákovat, tak takhle!
  2. Voda s citrónem a ledem (hodně) vás osvěží. Sladký meloun potěší.
  3. Kupte si plakát s obrázkem pláže s bílým pískem, azurovým nebem a nazelenalým mořem v pozadí. Dejte si ho pod sklo na pracovní stůl. Rozzáří to váš celý den!
  4. Na každý den si naplánujte zmrzlinové happy hours. Vypadnete na chvíli z práce, přijdete na jiné myšlenky a každý den se na to budete těšit jako malé děcko. Pro fajnšmekry doporučujeme úžasné raw kopečky.
  5. Rozhrňte závěsy nebo učiňte jakékoliv jiné opatření, abyste měli v kanceláři mnohem více světla. Ve Švédsku, kde je málo světla, doporučují speciální lampy na dobrou náladu. Pokud můžete, dívejte se často na oblohu.
  6. Přizpůsobte létu šatník. Není důvod chodit ve stejném oblečení jako v zimě. Samozřejmě se optejte šéfa, co říká na sexy šortky a sandálky.
  7. Noste si s sebou na oběd zbytky z domácí grilovačky. Nebo se domluvte s kolegy, že jednou (vícekrát!) týdně se bude na firemní terase grilovat (nebo na parkovišti, je to jedno). Oběd nebo odpoledne protáhněte až do pěkného večírku. Dovolenkové jídlo vyvolává dovolenkové pocity.
  8. Nejezděte do práce autem nebo MHD. Hezky pěšky, na kole, inlinech, prostě hlavně na čerstvém vzduchu.
  9. Jestli si nemůžete předchozí bod dovolit, stačí i změnit stereotypní cestu do a z práce.
  10. Pořiďte si do kanclu novou květinu. Například maďarské chilli papričky nebo mátu. Můžete to zobat k bodu 7.
  11. Víte, co je klouzavá pracovní doba? Ráno o hodinu a půl dřív a o stejný čas dříve vypadnout. Večer pak doporučujeme obdobné pravidlo: čím dřív začít pít, tím dříve i skončit.
  12. Polední pauzu stravte jinak. V parku s knížkou nebo běháním nebo jen luftováním a koukáním po holkách (nebo pánech).
  13. Dejte o sobě vědět na Facebooku. Budete překvapeni, kolik nových přátel se společným údělem máte. A v pátek odpoledne si o tom můžete face to face u přehrady nebo kdekoliv jinde popovídat.

7 rad, jak odhalit lháře a nastartovat svůj vnitřní detektor lži: Úsměv napoví…

Nejhorší SMSky, co ráno po kalbě nechcete najít v telefonu