4 skvělé komedie, ze kterých budete brečet smíchy

Redakce

Chcete si prodloužit život smíchem? Koukněte se na následující komedie. Vaše bránice to možná neustojí, ale vy se budete skvěle bavit.

Horší než smrt. Existují dvě verze tohoto filmu. Jedna je britská a druhá americká. Zapněte si britskou verzi, protože je mnohonásobně lepší než ta americká. Těžko byste se u něčeho zasmáli více než u komedie Horší než smrt. Celý děj se odehrává na pohřbu. Hned na začátku filmu se objevují vtipné situace. Snímek postupně nabírá na obrátkách a humor se stupňuje. Všechno do sebe výborně zapadá. Každá hlavní postava ve filmu má svoji dějovou linii, která se proplétá s těmi ostatními. Film Horší než smrt je nezapomenutelná komedie, kterou musíte vidět hned několikrát.

Drž hubu!. Film Drž hubu je francouzská komedie, která rozesměje i náročné diváky. Jednu ze dvou hlavních rolí si pro sebe ukořistil Jean Reno. Druhou roli obsadil Gérard Depardieu. Oba se snaží uniknout z vězení a poté z blázince. Gérard dokonale ztvárnil roli Quentina, naprostého blba, který vás svými vtipnými kousky doslova rozpláče smíchy. Pro zajímavost, slovní spojení drž hubu ve filmu zazní celkem 36 krát. 

Johnny English. Johnny English je tajný agent v podání Rowana Atkinsona. Hlavní hrdina má za úkol vyšetřit krádež korunovačních klenot. Johnny je neschopný agent, často nadělá víc škod než užitku. Kvůli nepovedeným kouskům je suspendován, ale nevzdává se. Se svým asistentem Boughtem a krásnou pomocnicí se snaží dopadnout skutečného pachatele. Při akci několikrát ztrapní nejen sebe, ale i své okolí. Pro záchranu Anglie sundá spodky papežovi a ukáže celému národu jeho nahý zadek. Udělat něco takového chce velikou odvahu. To je důvod, proč Johnnyho zbožňujeme.

Fotr je lotr. Další komedie, při které puknete smíchy, se nazývá Fotr je lotr. Mladý Greg Jebal našel dívku svých snů a chce ji požádat o ruku. Předtím, než se to stane, musí bohužel navštívit rodiče své vyvolené. Problém je, že jeho krásná Pamela je dcera člověka, který pracoval jako agent v CIA. To je důvod, proč se budoucí tchán snaží všemi možnými způsoby Grega zkoumat a ověřovat. Mladý Jebal se snaží ze všech sil zalíbit rodičům své budoucí snoubenky. Udělá pro to vše, dokonce i hodně bláznivé skutky.

5 herců, kteří vydělali filmovým studiím nejvíc peněz

Seznam: Disneyovky, které se teď točí