5 celebrit, které se přiznaly k nějaké psychické poruše

Redakce

Myslíte si, že slavné hvězdy se mají jako v bavlnce? To je omyl. Musí se vypořádávat s psychickými chorobami stejně jako obyčejní lidé. Přečtěte si, kdo z celebrit se přiznal k duševní nemoci.

  1. Cameron Diaz

Cameron je jedna z nejžádanějších hereček v Hollywoodu. Vyniká blond vlasy, štíhlou postavou a širokým úsměvem. Mohli jste ji vidět v několika filmech. Proslavil ji snímek Maska, kde si zahrála po boku Jima Carreyho sexy krásku. Ač se může zdát, že má v životě vše, bohatství, slávu, krásu a milujícího manžela, její život není vždy pohádkový. Slavná herečka totiž trpí obsedantně kompulzivní poruchou. Jedná se o nemoc, během které má člověk nutkání dělat různé věci hned několikrát. Například pětkrát zamykat dveře nebo šlapat po chodníku do vyznačených čtverců. Cameron propadá panice ze špíny. Musí mít doma vše dokonale srovnané a čisté. Pokud objeví někde nějaký flíček, může se stát, že se hystericky rozpláče. Svůj život a práci zvládá díky pomoci psychiatrů a psychologů.

  1. Angelina Jolie

Herečka je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa. Hrála v několika úspěšných filmech. Dostala nás hlavně svojí sexy rolí ve filmu Lara Croft – Tomb Raider a v jeho dalším pokračování. Vzala si Brada Pitta, se kterým má nyní šest dětí, z nichž tři jsou adoptované. Ze zamilované dvojice se stal nejslavnější pár v Hollywoodu. Bohužel se před nedávnem rozešli. Angelina v průběhu svého života trpěla častými depresemi a ani dnes se jí nevyhýbají. Dříve měla sklony k sebepoškozování. Občas se cítí méněcenná a to i přesto, že jí leží u nohou celý svět. Tyto pocity si kompenzuje intenzivní charitativní činností.  

  1. Cathrine Zeta-Jones

Cathrine Zeta-Jones je krásná herečka, které oslnila svět hlavně svým španělským vzhledem, ačkoliv Španělka není. Spousta lidí si to myslela poté, co zazářila ve snímku Zorro: Tajemná tvář vedle Antonia Banderase. Tento film ji vynesl do hollywoodských výšin. K veliké slávě jí také přispělo manželství s Michaelem Douglasem. Herečka přiznala, že trpí bipolární afektivní poruchou. Jedná se o duševní chorobu, při které má člověk velké výkyvy nálad. Kvůli této nemoci skončila krásná Cathrine v psychiatrické léčebně.

  1. Leonardo DiCaprio

Oscarový Leonardo DiCaprio se zapsal do myslí nás všech svými bravurními hereckými výkony. Prvně si získal naše srdce rolí Jacka v Titaniku a poté v dalších snímcích už jen potvrzoval své osobní i herecké kvality. Spousta žen by ho ráda měla ve své posteli i dnes. Stejně jako Cameron Diaz Leonarda trápí obsedantně kompulzivní porucha. Přiznal se, že k největšímu šílenství ho dohánějí skvrny na chodnících od žvýkaček. Pokaždé, když po nějakém jde, dává si bedlivý pozor, kam šlape. To není vše, děsí ho i další věci stejně jako ostatní lidi, kteří trpí touto chorobou.

  1. David Beckham

David se proslavil jako fotbalová hvězda. Začal se však angažovat i ve filmech, hrál většinou vedlejší role a také stal se tváří slavných značek. Jeho atraktivita dohání miliony žen po celém světě k šílenství. Mají však smůlu, protože již několik let je ženatý se zpěvačkou a módní návrhářkou Victorií Beckham. Stejně jako Leonardo DiCaprio a Cameron Diaz trpí obsedantně kompulzivní poruchou. K šílenství ho dohání nepořádek. Když něco není na svém místě, je zle.

Galerie: Matka rodila, dcera jí tahala dítě z břicha

Tuhle sexy úču matiky zavřeli za sex s nezletilými studenty