5 tipů jak se namalovat, abyste byli na fotce perfektní

Redakce

Udělat si perfektní make up není úplně jednoduchá záležitost. Tady je pět triků, díky kterým budete na fotce za hvězdu.

  1. Rozveselte obličej. Pokud vypadá vaše obočí dobře, bude vypadat i na fotografii, ale není třeba to s barvou nějak přehánět. Obočí by mělo být o jeden tón světlejší, než vaše vlasy. To ovšem neplatí u blondýnek. Pro odvážné jedince je tu ještě jeden cool trik, a to ombré obočí. Na začátku světlejší a na konci tmavší.
  2. Zvýrazněte a zvětšete si rty. Pokud používáte konturovací tužku, tak asi víte, jak ve výsledku rty vypadají… Nechte si poradit a konturovací tužku vyhoďte, tedy pokud ji nemáte v barvě svých rtů. Tu si nechte! Jak na použití? Tužkou objeďte své rty, ale kousek nad nimi, tím budou vypadat plnější. Poté klidně použijte jakoukoli barvu rtěnky. Z výsledku budete nadšení.
  3. Mějte matný vzhled. Jasné pravidlo – polomatná pleť! Kůže nesmí být totiž úplně matná, což vypadá děsně uměle, nebo lesklá (mastná).
  4. Jděte do bronzeru. Použijte tvářenku a bronzer, zvýrazníte tak své rysy a dodáte pleti ten správný odstín. Použijte barvu růžovou, naoranžovělou či broskvovou. Pleť bude vypadat velmi svěže.
  5. Transparentní pudr to jistí. Po dokončení make upu můžete použít transparentní pudr, který pleť na závěr lehce zmatní, a to v místech, kde je potřeba.

Galerie: Holky, které vypadají bez líčení lépe než s ním

Make up dělá divy. Poznáte hvězdy bez líčení?