5 věcí, které úspěšná žena nikdy nedělá v dopoledních hodinách

Redakce

Úspěch nepřichází jen tak z ničeho nic. Většina lidí si ho zasloužila pílí a nyní mohou radit i ostatním, jak na to. Co takhle začít tím, že si u nás přečtete, co úspěšné ženy nikdy nedělají poránu?

  1. Nekontrolují email. V první řadě můžeme začít tím, že takové ženy nikdy nekontrolují své maily hned zrána. Když si totiž otevřete maily ráno, tak se od počítače či mobilu nehnete. Chce to klid a čas. Takže se nasnídejte, běžte si třeba zacvičit a potom se do toho pusťte. Dle jedné studie je mnohem méně stresující, když je kontrolujete až odpoledne.
  2. Nepolehávají v posteli. Ráno vám zvoní budík a vy víte, že vás čeká náročný den, tak vás napadne, že si můžete ještě chvilku poležet. To ale v žádném případě nedělejte, protože to je to nejhorší, co můžete udělat. Hloupých patnáct minut navíc vám naruší celý den, tomu věřte. Pokud chcete zabránit pokušení, tak si domluvte třeba snídani s kamarádkou, kamarádem nebo cvičení. Prostě vstaňte a běžte.
  3. Nezmatkují u skříně. Dalším problémem je u nás žen šatník. Dokážeme před ním strávit i hodiny, než se rozhodneme co na sebe. Víte, jak si to ulehčit? Připravte si oblečení večer a druhý den budete úplně v klidu. Nic vás totiž nezdrží a vy nebudete muset řešit žádné dilema. Takže se podívejte na počasí, otevřete skříň, vyberte si a je hotovo.
  4. Nesnídají jednoduché cukry. Nemáte dostatek času na snídani? Nesahejte hned po jídle, které vám způsobí rychlý nárůst cukru v krvi, protože to je velká chyba. Dejte si k snídani proteiny. Nejlepší jsou vejce, jogurt s ořechy nebo smoothie z avokáda. Z jednoho výzkumu vyplynulo, že správné stravování v dopoledních hodinách má velký vliv na psychiku, paměť, kreativitu a učení.
  5. Nestresují se. V dopoledních hodinách si nedovolte, abyste byli ve stresu. Udělejte si na sebe čas, vychutnejte si svou oblíbenou kávu nebo čaj, přečtěte si noviny a relaxujte. Když pak přijdete do práce, poznáte změnu, protože budete krásně připraveni na celý pracovní den a nic vás jen tak nerozhodí.

TOP 9 omluv na poslání holce, kterou jste balili (haha) v sobotu ve 3.27 ráno trapnou SMSkou

12 myšlenek, které napadnou každou dívku po dvacítce. I vás!