50 odstínů prádla: Letos je in krajka

acupofstyle

Je jasné, že oblečení dělá člověka. Stejně důležité je ale i to, co nosíme pod ním. O úloze správných střihů a materiálů spodního prádla už se toho napsalo spoustu, nás proto spíš zajímá, jak "letošní" prádlo vypadá a s jakými detaily přišli návrháři.

Bílá

Vězte, že pro neviditelný efekt platí pod bílé tričko pouze tělová podprsenka. Tohle jaro ale přichází trend bílé krajky, která má být vidět naschvál. Takové prádlo ale musí dobře sedět a vykukovat jen decentně!

Foto: IntimissimiTopshop

Černá

Černá je sexy klasika, kterou můžete nosit denně a neomrzí se. Pokud ale chcete tuhle rutinu trochu oživit, pořiďte si ji v rafinovaném střihu. Krajka, aplikace, tričkové střihy – meze se nekladou.

Foto: H&M, Intimissimi, Topshop

Body

Typ spodního prádla, které nenechá chladným snad nikoho – body. Je hravé, umí pracovat s představivostí a na těle vypadá prostě božsky,  zvlášť pokud sáhnete po některé z těchto variant:

Foto: F&F, H&M, Intimissimi

Bez omezení

Pro ženy, které nepotřebují velkou podporu, je tu nový trend – podprsenky bez kostic či vycpávek. Jsou neuvěřitelně pohodlné a dokazují, že nejen bujné push-up dekolty mohou být atraktivní.

Foto: F&F, H&M, Intimissimi, Topshop

Sportovní podprsenky

Spousta řetězců rozšířila svůj sortiment o sportovní kolekce se sportovními podprsenkami jako středobodem všeho. Každý totiž ví, že můžete mít vybavení za tisíce, ale pokud vás při sportu otravují padající ramínka, kontrolujete si výstřih a kvůli pohybu vás pobolívají vás prsa, nemůžete sportovat naplno. Sportovní podprsenky jsou řešením, navíc jich je teď na trhu tolik barev a střihů!

Foto: H&M, Lindex, NewYorker

Kalhotky

Řeč byla zatím jen o podprsenkách, ale spodní prádlo jsou přeci i kalhotky! Pořád platí klasika: v setu s podprsenkou, krajkové, zkrátka jakékoliv pohodlné a pevné (velikost, která neškrtí, ale ani nesjíždí). Na závěr jsem vybrala pár, které mě okouzlily. Co na ně řekne váš partner, to se ale odhadovat neodvážím.

Foto: Topshop