6 důvodů, proč mají holky čekat se sexem alespoň měsíc

Redakce

Navázání čistě sexuální známosti je dnes jednodušší než kdy jindy. Co když vám ale jde o něco víc? Chodit s klukem může být mnohem složitější, než s ním spát. Koule.cz napovídá, proč je výhodné dělat novému pánovi s prvním sexem drahoty.

  1. Vyhnete se obřímu zklamání. Muž, který měl více (kolik to je?) sexuálních partnerek, je náchylnější k tomu, aby vás po prvním sexu odhodil jako použitý papírový kapesníček. Když počkáte, pán se do vás možná zamiluje. Míníme do vás, nikoliv do milostných poloh s vaším tělem.
  2. Máte až 5krát větší šanci na vztah. Výzkumy potvrzují intuici mnoha žen, a sice, že sex po 30 dnech zvyšuje pravděpodobnost, že se ocitnete ve vztahu.
  3. Máte menší pravděpodobnost, že vám později bude nevěrný. Když mu budete na začátku odepírat, bude si to pamatovat. Nezapomene, že se musel hodně snažit, aby vás dostal do postele. Budete u něj mít vyšší hodnotu a nebude se tolik snažit o jiné.
  4. Vzrostou šance na déle trvající známost. Prý až 90 procent párů, které si to udělají za méně než měsíc, se společně nedožije jednoho roku. Pokud počkáte se sexem měsíc a déle, šance být spolu rok a déle se vyšplhají na pěkných 25 procent.
  5. Nenecháte se ošálit chemií. To, že si v posteli voníte, ještě automaticky neznamená, že si budete rozumět i v jiných ohledech. Za měsíc už budete víc než tušit, zda si s pánem máte co říct, zda je k vám pozorný, zda spolu prostě máte možnost i zestárnout.
  6. A ještě rada doktora Plzáka. K prvnímu sexu by mělo dojít, až když si je dívka jistá, že ji chlapec nenechá ve štychu, kdyby náhodou otěhotněla. Zato chlapec by si měl být jistý, že by na něj slečna nehodila dítě, které počala s jiným. Koule.cz se domnívá, že i tento pohled na věc je rozumný.

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)