6 filmů, které budou mít premiéru v létě. Namísto bazénu si letos raději skočte do kina, jsou to pecky!

Redakce

Pokud bude v létě špatné počasí, tentokrát nám to tolik vadit nebude. Čeká nás spousta nových filmových trháků, které musíme všichni vidět. Mrkněte na trailery.

Warcraft: První střet. Film Warcraft natočil Duncan Jones. Splnil tím přání nejspíš všem hráčům her World of Warcraft. Snímek je inspirován jejich herním světem. Film pojednává o konfliktu dvou říší. V jedné z nich žijí odvážní lidé a v druhé mohutní Orkové. Premiéra fantasy filmu bude v červnu. Těšíte se?

Den nezávislosti: Nový útok. Film natočil Roland Emmerich, stejně jako snímek Den nezávislosti. Přichází další globální katastrofa. Lidé vytváří bezpečností program, kterým chtějí ochránit planetu před mimozemšťany. Zda se jim to podaří, se dozvíte na konci června.

Doba ledová: Mamutí drcnutí. Na režii pátého dílu Doby ledové se podílel Mike Thurmeier, který má zkušenosti s natáčením předchozích dílů. Opět budete moci prožívat dobrodružství s lenochodem Sidem, tygrem Diegem, mamutem Mannym a veverkou Scratem. Tentokrát se skupinka přátel vydá do exotických zemí, aby zachránila svět. Pokračování Doby ledové dorazí do kin v červenci.

Krotitelé duchů. Určitě si pamatujete na partičku chlapíků, kteří bránili město před paranormálními jevy. Film se jmenoval Krotitelé duchů a byl natočen v roce 1984. Režisér Paul Feig se rozhodl, že snímek obnoví. Tentokrát nebudou zachraňovat město muži, ale ženy. Musíme si ale počkat až do konce července.

Zhasni a zemřeš. Film Zhasni a zemřeš natočil David Sandberg. Fanoušci hororů dostanou kvalitní dávku strachu a adrenalinu do žil. Hlavní hrdinka Rebecca ve svém dospívání vídávala jednu děsivou bytost pokaždé, když zhasla světlo. Nyní se to samé děje jejímu bratrovi. Rebecca má momentálně možnost přijít všemu na kloub. Přijďte se v červenci bát do kin.

Dítě Bridget Jones. Pokračování příběhu o oplácané Bridget je na světě. Režírování se ujal Peter Cattaneo. Tentokrát má Bridget v životě téměř vše, co si přála. Ke štěstí už jí chybí jen děťátko. Myslíte, že to s mimčem zvládne? Bohužel v tomto filmu neuvidíme Hugha Granta. Známý herec si přečetl scénář a odmítl v tomto filmu hrát. To o něčem vypovídá, nemyslíte? Na začátku září se dozvíme, zda třetí díl o kulaté Bridget tvůrci zkazili, nebo naopak.  

5 zahraničních celebrit, které začínaly svoji kariéru v erotických filmech

3 seriály, kterými zaženete nudu: Vyberete si vařiče drog, zabíjení duchů nebo páreček detektivů?