6 slavných, kteří mají nejvíc fanoušků na Facebooku

Redakce

Zajímá vás, jaká celebrita má na Facebooku nejvíce fanoušků? Toto je žebříček těch, kteří mají okolo miliardy fanoušků.

  • Cristiano Ronaldo – 110 927 694 fanoušků. Tento krasavec a portugalský fotbalista, který je známý po celém světě, obléká dres španělského klubu Real Madrid. Vzhledem k jeho vizáži a výkonům, které podává na fotbalovém hřišti, si získal srdce mnoha lidí. Fotbalista je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů světa.
  • Shakira – 104 527 599 fanoušků. Kdo by to byl čekal, že Shakira bude na druhém místě. Kolumbijská zpěvačka je autorkou textů a písní, dále i choreografka a modelka. Prosadila se v roce 2001 se svým prvním albem Laundry Service a stala se velkou hvězdou. Její hlas a písničky jsou plné rytmu a emocí, které si vás omotají kolem prstu.
  • Vin Diesel – 98 498 477 fanoušků. Herec Vin Diesel je pořádný kus chlapa. Jeho kariéra začala v divadle a jeho prvním filmovým snímkem byl film Multi-Facial. Jeho charisma a mužná postava okouzlila nejednu ženu.
  • Eminem – 91 962 135 fanoušků. Zpěvák, rapper a hlavně výjimka, která udělala díru do světa. Rapu se začal věnovat už ve čtrnácti letech, ale lidé na něj koukali divně, protože nebyl černoch jako většina rapperů. Vše se mu ale povedlo a v roce 1996 vydal své debutové album.
  • Lionel Messi – 84 393 025 fanoušků. Jak je možné, že tenhle prcek má méně fanoušků než Cristiano Ronaldo? Asi záleží také na image a ne jen na fotbalových výkonech, ve kterých jednoznačně vede tenhle „Mário“. Hraje za katalánský klub FC Barcelona a byl již poněkolikáté označen za nejlepšího fotbalistu na světě.
  • Rihanna – 81 636 755 fanoušků. Rihanna je tak trochu dračice. Barbadoská zpěvačka, která se rok od roku mění a dozrává, pokaždé překvapí s něčím novým. Je držitelkou pěti cen Grammy a jistě všichni víme proč. Její hlas patří k těm nejlepším. Ve svých třiadvaceti letech se stala nejmladší umělkyní, které se to povedlo.

Jazykové okénko: 6 songů v angličtině, ve kterých se najednou objevuje jiný jazyk

5 současných kapel, u kterých je fakt škoda, že se rozpadly

Témata:,