7 párů, co se tajně daly dohromady při natáčení filmu

Redakce

V práci trávíme spoustu času, a tak není divu, že tam kvetou různé romance. A herci jsou taky jen lidi, proto se do sebe často zakoukají během dlouhých natáčecích scén na place. Které hollywoodské hrdličky si spolu zpříjemnily natáčení?

  1. Channing Tatum a Amanda Bynes. Super náhradník (She´s the man)  je americká romantická komedie, kde Amanda hraje hlavní roli středoškolačky, co hraje fotbal převlečená za svého bratra Sebastiána. Těžko se můžeme divit, že se Amanda při jeho natáčení zamilovala do svého dokonalého kolegy Channinga Tatuma a chvíli spolu chodili.
  2. Jennifer Lawrence a Liam Hemsworth. Liam je mladší brácha dvou talentovaných herců a pěkných mužů – Chrise a Lukea. Vydal se v jejich hereckých stopách a zazářil v roli Galea v sérii Hunger Games. Na plátně sice ostrouhal a Katniss se dala dohromady s Peetou, ve skutečnosti se ale její představitelka Jennifer zamilovala do Liama.
  3. Aaron Carter a Hilary Duff. Aaron je zpěvák a mladší bratr Nicka z Backstreet Boys. Se zpěvačkou Hillary se dal dohromady ještě jako teenager při natáčení seriálu Lizzie McGuirre a chodili spolu celé tři roky, než ji podvedl s Lindsey Lohan. Hilary se později vdala za kanadského hokejistu, ale manželství jim nevydrželo dlouho. A pak Aaron na Twitteru prohlásil, že si nechal ujít největší lásku svého života, a přidal fotku Hilary. Romantika jak z filmového plátna!
  4. Taylor Lautner a Lily Collins. Svalnatý herec, kterého vystřelila k hvězdné slávě sága Twilight, si začal při natáčení filmu Bez dechu (Abduction) s kolegyní Lily Collins. “Když s někým poprvé čtete scénář, vždycky to tak trochu jiskří,” prohlásil v jednom rozhovoru. Svůj vztah drželi v tajnosti, ale stejně se těsně před premiérou filmu rozešli. Na premiérovém večírku pak nebyla úplně nejlepší atmosféra, říkají ti, kdo se ho zúčastnili.
  5. Tyra Banks a Will Smith. Vraťme se v čase do hlubokých devadesátek, kdy se natáčela populární série Fresh Prince o teenagerovi, který se ocitne v bohaté rodině v Beverly Hills. Právě v něm se poprvé objevil charismatický Will Smith a byl to jeho první krůček k hvězdné slávě. V seriálu si zahrála i okouzlující modelka první kategorie Tyra Banks. Ti dva si padli do oka a randili spolu asi rok.
  6. Shia LaBeouf a Megan Fox. Mezi těmi dvěma to na plátně filmu Transformers pořádně a očividně jiskří, a prý to není jen tím, že jsou tak dobří herci. Po vypnutí kamer prý totiž románek pokračoval, ale Shia médiím řekl, že to, co mezi nimi bylo, zůstane pro veřejnost tajemstvím.
  7. Carrie Fisher a Harrison Ford. Představitelka princezny Leiy si počkala celé čtyři dekády, než přiznala, že během natáčení Hvězdných válek měla vášnivou romantickou aféru s Harrisonem Fordem, který si zahrál Hana.

10 zajímavostí, které pravděpodobně nevíte o filmu Pulp Fiction

Trable s natáčením Sex ve městě. Která herečka dělá problémy?