8 + 1 druhů sexu dle délky a kvality partnerského vztahu

Redakce

Nedávné výzkumy naznačují omílanou pravdu, že není sex jako sex. Koule.cz vám přináší unikátní popis. Co se sexem děje v návaznosti na délku vašeho soužití a četnost hádek. Jaký druh sexu máte vy?

  1. Kuchyňský sex. Pár se k němu dostává v idylických počátcích vztahu, kdy je touha veliká a převýší i hlad. Kuchyň se pak stává svědkem přirážení do zadku na lince.
  2. Šmoulí sex. Také se mu oddávají lidé, co spolu kopulují teprve chvíli. Dělají to vždy tak dlouho, až u toho zmodrají.
  3. Automobilový sex. Jak název napovídá, místem tělesného sblížení je auťák. V Americe zadní sedačky, u nás se stačí zapřít kdekoliv, i na kapotě. Provádějí ho majetnější studenti. Ovšem ne natolik majetní, aby měli kromě auta vlastní bejvák… Vztahově jsou to také počátky.
  4. Ložnicový sex. Je přirozený, když máte partnera delší čas, například pár let. Je typický také pro manželství. Prostě se „to“ koná jen v ložnici.
  5. Sex na chodbě. Je to první vlaštovka ukazující na problémy ve vztahu. Partneři se doma nepotkají jinde než na chodbě. Tam si vymění sexuální pozdrav ve stylu: „Ty mně taky můžeš.“ A jdou si po svém.
  6. Náboženský sex. Znamená, co znamená. Ráno máte jeptišku, v poledne je tam taky a večer opět jeptiška (nápověda: sexu je 0). Nastává těsně po období sexu na chodbě.
  7. Soudní sex. Už se nemůžete vystát a jeden to dotáhne až k soudu. Tam se pere špinavé prádlo. V síni je hodně sexu, hlavně slovního. Přetřásají se tam vzájemné sexuální nevěry.
  8. Sociální sex. Jedná se zde o připomínku vašich záletů ze sociálky. Každý měsíc vám oznámí, že dlužíte za alimenty. Vy víte, že je to ale původně za sex.
  9. Anální sex. Prosíme neplést si s oblíbenou sexuální praktikou. Zde jde jen o popis pozdravu nyní již bývalých sexuálních partnerů: „Na*er si!“.

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)