8 nejmladších dětí, které mají děti

Redakce

Ve velmi raném věku, kdy se nejmenší teprve chystají jít poprvé do školy, měly některé děti už svoje vlastní potomky. Namísto čtení, psaní a počítání řešily kojení a přebalování. Přečtěte si příběhy osmi nejmladších rodičů na světě.

Lina Medina. Nejmladší matkou v historii je Lina Medina. Narodila se v chudé části Peru. Měla osm sourozenců. Trpěla zdravotní poruchou, díky které začala menstruovat již v osmém měsíci života. Fyzicky dospěla o mnoho dříve než její vrstevníci. Porodila syna, když jí bylo pět let, sedm měsíců a dvacet jedna dní. Porod proběhl císařským řezem. Maminka i syn byli v pořádku a za pár dní šli z porodnice domů. Otec dítěte je stále neznámý. Lina ho odmítala prozradit. Spekulovalo se o tom, že to byl její otec, ale pro nedostatek důkazů nemohl být odsouzen.

Yelizaveta „Liza“ Gryshchenko. Dívenka byla znásilněna v pěti letech svým dědou, kterému bylo šedesát devět let. Krátce po svých šestých narozeninách porodila dítě, které při porodu zemřelo. Lizini rodiče nechtěli, aby porod byl pomocí císařského řezu. V té době to byla velmi nebezpečná praktika, proto rodila pomocí kleští a chirurgického retraktoru. Dítě se přitom udusilo. Naštěstí alespoň Liza přežila. Prarodič mladé dívky nebyl za svůj odporný čin nijak potrestán. Mezi lidmi to vzneslo velkou vlnu odporu. Po tomto příšerném incidentu se rodina raději přestěhovala do Vladivostoku. I s dědou.

Hilda Trujillo. Hilda pochází z Peru. Žila v domě s rodiči a svým bratrancem. Neměli moc velký dům, a proto dvaadvacetiletý hoch přebýval v jednom pokoji s Hildou. Během té doby malou dívku několikrát znásilnil. Osmileté děvčátko pak porodilo v Limě zdravou holčičku. Při narození vážila 2,7 kilogramů. Naštěstí byl mladík následně po svém činu zatčen a dosouzen.

Wanwisa Janmuk. Wanwisa je ojedinělý případ. Dívka pochází z Thajska. Když jí bylo osm let, byla legálně provdaná. Jejímu muži bylo už dvacet sedm let. O rok později, když jí bylo devět let, porodila zdravou holčičku v nemocnici v Phetchabunu. Wanwisa se tak stala nejmladší thajskou matkou. Provdávání dětí, obzvláště pak nedospělých dcer, patří v této zemi k legálním krokům. Místo trestu tedy dostal otec miminka blahopřání.

Dafne. Dafne pochází z Mexika a má deset sourozenců. V osmi letech otěhotněla. Pravděpodobně byla znásilněna sedmnáctiletým hochem, když její rodiče nebyli doma. V devíti letech porodila zdravé dítě. Po porodu nechala matka Dafne sterilizovat. Holčička už nikdy nebude moci mít další děti. Otec dítěte uprchl a policie ho stále nenašla.

Kordeza Zhelyazkova. Bulharská dívka Kordeza otěhotněla už ve svých deseti letech. Otec dítěte, Jeliazko Dimitrov, měl devatenáct let. Oba dva se do sebe zamilovali, ale dítě prý neplánovali. Kordeza dlouho tajila svůj pravý věk, protože se bála, že by ji její milý nechtěl. Jeliazko si totiž myslel, že je jí už patnáct let. Před narozením dítěte jim rodiče uspořádali svatbu, aby se dítě narodilo do řádné rodiny. Mladý chlapec si ale momentálně odpykává šestiletý trest ve vězení za sex s nezletilou.

Elena Chiritescu. Elena žije ve Španělsku, ale původem je z Rumunska. Když jí bylo devět let, otěhotněla se svým třináctiletým bratrancem Gheorghem Mecicem. Nějakou dobu spolu chodili. Elena porodila v deseti letech. V té době žila pouze s babičkou, které tak brzké těhotenství nepřišlo divné. Vztah šťastně zamilovaného páru se po krátké době rozpadl. Elena zůstala na své dítě sama, pomáhá jí ale rodina.

Tressa Middleton. Tressa žije ve Skotsku. Byla znásilněna svým starším bratrem. Poté otěhotněla a porodila v jedenácti letech. Stala se nejmladší skotskou maminkou. Problém byl, že Tressa se od malička pohybovala ve světě drog a alkoholu. Po porodu stále holdovala pervitinu. Po dvou letech jí dítě odejmul stát. Adoptovala ho jiná rodina. Otec dítěte, zároveň i strýc, byl zatčen poté, co se prokázalo jeho otcovství v testech DNA!

Nádherná ochrnutá blogerka natočila video, pro ty, kteří se jí smáli
Děsivá nemoc jí úsměv nevzala: Američanka je zohyzděna stovkami pih, přesto si přijde krásná