8 seriálových postav, které tvůrci nechali zabít kvůli problémovým hercům

Redakce

Herci jsou zvláštní sortou lidí; mají opravdu mnoho vrtochů a čím jsou známější, tím větší mají pocit, že jim to projde. To je ale chyba lávky. Tahle skupinka hollywoodských stars se dost přepočítala a za hysterii, neplnění své práce, alkoholismus nebo agresivitu zaplatila (seriálovým) životem a pracovním místem.

  1. Shannen Doherty
    Hysterické scény, opilost na place, neshody s ostatními herci, pozdní příchody… Kvůli tomu všemu musela z kultovního Beverly Hills jinak oblíbená Brenda. Její představitelka Shannen Doherty má prostě divokou povahu. I když oficiálně to nikdo nikdy neřekl, kvůli problémovosti musela herečka odejít i z Čarodějek. Že to s ní bylo občas dost vypjaté, v jednom rozhovoru přiznala její kouzlící seriálová sestra Alissa Milano.
  2. Charlie Sheen
    Bez Sheena už seriál Dva a půl chlapa není to, co dřív, to všichni vědí. Hollywoodský divoch si za to ale může sám. Svého někdejšího šéfa, tvůrce seriálu Chucka Lorra, veřejně zesměšňoval v rozhovorech, na sociálních sítích, a sem tam utrousil na jeho adresu i nějakou tu antisemitickou poznámku. Lorre si to ale nenechal líbit a Sheenovu postavu nechal i přes její obrovskou diváckou popularitu zemřít. Kdo je v téhle potyčce vítěz, je dost jasné.
  3. Nicollette Sheridan
    Rozpory se šéfem až k soudu dohnala Nicollette Sheridan, která v seriálu Zoufalé manželky ztvárnila koketu Eddie Britt. Režiséra pořadu obvinila z toho, že ji kvůli hádce o scénáři uhodil do hlavy a pak ji vyhodil. Onen muž, Marc Cherry, to ale vidí jinak: ona rána do hlavy mělo být malé cvrnknutí, kterým Nicollette předváděl, jak bude danou scénu hrát. Smrt její postavy byla podle scenáristy naplánovaná několik měsíců před incidentem a herečka musela jít především z ekonomických důvodů – její vysoký honorář už si nemohli dovolit. Navíc údajně zapomínala repliky, chodila pozdě a ke štábu se chovala povýšeně. Herečka nakonec soud prohrála.
  4. Patrick Dempsey
    Možná patří k největším hereckým fešákům, svatoušek ale určitě není. S jednou z nejoblíbenějších postav seriálu Chirurgové, doktorem Derekem Shepherdem, se diváci museli rozloučit údajně proto, že se jeho představiteli Dempseymu zdálo, že má málo prostoru. Zákulisní drby ale mluví o tom, že se ženatý herec spustil s mladičkou členkou štábu, což způsobilo interní miniskandál, který totálně zničil atmosféru na natáčení.
  5. Isaiah Washington
    Ze seriálu Chirurgové se vůbe hodně vyhazovalo. Velmi brzy vyletěl herec Isaiah Washington aka doktor Burke, protože drsně urážel kolegu T. R. Knighta (dr. George O’Malley) kvůli homosexuální orientaci. Po čase musel odejít i Knight, ten ale šel na vlastní žádost, protože si všiml, že jeho postava se z hlavní během jedné série změnila ve vedlejší.
  6. Thomas Gibson
    Hvězda krimi seriálu Myšlenky zločince má pro změnu problém se zvládáním vzteku a změnami nálad. Asistenta režiséra Gibson během slovní přetřelky kvůli scénáři fyzicky napadl a surově ho zkopal. Herec pak musel na kurz sebeovládání, samozřejmě až poté, co vyletěl ze seriálu.
  7. Dominic Monaghan
    V Pánovi prstenů hrál odvážného hobita Smíška, v seriálu Ztraceni byla jeho postava vlastně taky dobrácká, nakonec obětovala vlastní život pro záchranu ostatních, herec Dominic Monaghan ale tak v pohodě prý není. I když sám tvrdil, že je rád, že se vyvázal ze spolupráce na seriálu, podle blízkého zdroje začal být pro okolí nesnesitelným, když mu jeho kolegyně herečka Evangeline Lilly dala kopačky a rychle si našla náhradu z řad štábu. A tak musel jít.
  8. Michelle Rodriguez
    Ve stejném seriálu a stejný osud potkal také živelnou herečku Michelle Rodriguez, která hrála Anu Luciu. Z show ji vyhodili proto, že na ni vrhala špatné světlo. Zatkli ji a herečka kromě pokuty musela dokonce strávit pár dní za mřížemi.

Nejikoničtější módní inspirace ze seriálů: Alexis z Dynastie, Carrie ze Sexu ve městě, Blair ze Super drbny…

5 seriálových postav, které jsme nesnášeli