9 věcí, které byste měli zvážit předtím, než se pustíte do otevřeného vztahu

Redakce

Přemýšlíte o tom, že byste rádi zkusili volný vztah? Tak pro vás máme pár zajímavých věcí, proč byste nad tím měli ještě popřemýšlet. Není to totiž sranda. Zvládnete si užívat s více osobami najednou? Jak byste se cítili, kdyby váš protějšek ano?

  1. Otevřené vztahy mají také své specifické problémy. Není pro vás nejhorší to, že ten druhý spí s jinými, ale emocionální sdílení. Nemůžete být jen tak v pohodě, když si představíte, že ten druhý randí ještě s někým jiným. Možná ze začátku, ale potom budete zničeni.
  2. V otevřeném vztahu se vypořádáte se žárlivostí. Když jste ve volném vztahu, musíte být v pohodě s tím, když ten druhý pracuje s nějakou sexy kolegyní či sexy kolegou. V tomhle případě je volný vztah opravdu skvělý, protože většina lidí v dnešní době žárlí až moc.
  3. Ujistěte se, že váš vztah je dobrý, než se do něčeho takového pustíte. Pokud máte v současném vztahu nějaké problémy, tak se do otevřeného vztahu ani nepouštějte, protože tomu moc nepomůžete.
  4. Být v otevřeném vztahu neznamená to, že se budete celou dobu jen podvádět. Ve skutečnosti se jedná o pravý opak. Většina lidí není nevěrná, ale čestná. To je na tom hezké.
  5. Komunikace a poctivost jsou nezbytné. Vše je mnohem jednodušší, když jsou k sobě lidé upřímní. Takže si říkejte věci na rovinu. Když budete upřímní a budete si navzájem důvěřovat, tak bude vše mnohem lepší.
  6. Nezapomeňte na to, že se vaše city mohou kdykoli změnit. Možná chcete vyzkoušet volný vztah, ale jistě to nebudete chtít navždy. Navíc srdci se nedá poručit a můžete se rychle a jednoduše zamilovat… Na to nezapomínejte.
  7. Myslete na své sexuální a emocionální zdraví. Pokud se bojíte pohlavně přenosných chorob, tak buďte velmi opatrní. Pro jistotu se domluvte, že budete chodit pravidelně na testy či opravdu precizně používat ochranu. Nemusíte se tak stresovat, co se může stát.
  8. Mluvte se svým partnerem o vylepšení vztahu. Otevřený vztah nabízí to, že můžete vyzkoušet vše, co se vám zlíbí. Povídejte si o tom, jak sex okořenit, co všechno zkusíte, prostě tak, aby to pro vás oba bylo zábavné a zajímavé.
  9. Přemýšlejte dopředu. Když ve vztahu povolíte uzdu, je těžké ji zase vrátit zpět. Přemýšlejte tedy nad tím, zda chcete vztah narušit. Lidé jsou svobodní a rádi experimentují, ale myslete na budoucnost, než změníte svůj vztah.

TOP 9 omluv na poslání holce, kterou jste balili (haha) v sobotu ve 3.27 ráno trapnou SMSkou

12 myšlenek, které napadnou každou dívku po dvacítce. I vás!