BDS Academy


Taneční škola s názvem B.D.S. Academy vznikla v březnu roku 2006. Název B.D.S. byl převzat ze Slovenské republiky, kde skupinu z názvem BDS založili v roce 1996 Miro Olšavský a František Bodnár, dnes trenéři B.D.S. Academy...

B.D.S. Academy se věnuje převážně streetovým technikám moderního pouličního tancování. Hlavní náplní a tanečními technikami jsou Hip Hop, House dance, Breakdance, Electricboogie a Disco dance.

Tanečníci a členové teamů B.D.S. mají možnost vzdělávat se nejen v technikách jako je New style či Lockin‘ a jiné… na buď už pravidelných worshopech, nebo jednorázových workshopech určených pro členy:), ale i v technikách např. jazzových včetně technických základů tance.

B.D.S. Academy vychovává mládež ve věku od 6-ti let v různých věkových kategoriích. V případě, že se jedná o soutěžní tancování jsou v B.D.S. Academy přesně rozdělené složky. A to na složku dětí 6 – 11 let , juniorů 12 – 14 let a dospělých nazvaných HVK a to nad 15 let věku :). V každé této soutěžní složce může tančit maximálně 24 tanečníků. V současnosti B.D.S. Academy disponuje 10-ti soutěžními složkami (viz Reprezentační soubor a Break dance:) Nedílnou součástí činnosti B.D.S. Academy je streetová taneční výuka veřejnosti v pražských základních školách . V současné době tyto kurzy navštěvuje cca 250 zájemců.

Infošky už brzy uslyšíte na vlnách radia DJ a nebo koukněte na ofiko web.

bds
Témata: