Martin a Baldwin za dva týdny moderují Oscary, Koule bude u toho

Lubos-Prochazka

Už za čtrnáct dní rozdají akademici v kalifornském Los Angeles filmové Oscary. Večer z hollywoodského divadla Kodak budou letos moderovat herci Steve Martin (64) a Alec Baldwin (51). V týdnu natáčeli upoutávky a dost se přitom "vyblbli". Na Oscary se už naplno chystá i Koule.cz, která se jich v L.A. opět zúčastní.

pollSteve Martin a Alec Baldwin působí v upoutávkách jako dva rivalové, kteří se budou při moderování Oscarů dost předhánět. Od sympaťáka a "kliďase" Baldwina a komedianta Martina si pořadatelé a také televize ABC slibují skvělou show, která bude míst spád a přitáhne k obrazovkám masy diváků. V posledních letech totiž sledovanost oscarového večera většinou klesala.

Koule.cz opět u červeného koberce
Dění v oscarovém Los Angeles bude po roce opět bedlivě sledovat i Koule.cz – a to prostřednictvím svého redaktora, moderátora zpravodajství rádia Frekvence 1 Luboše Procházky. "Mám, stejně jako loni, akreditaci k červenému koberci. Do divadla Kodak se bohužel dostanou jen vybraní novináři, kteří s filmovou akademií spolupracují delší dobu," prozradil Luboš.

Svým posluchačům i čtenářům nabídne z Los Angeles nejen zajímavosti z Oscarů, ale také z aktuálního života v tomto kalifornském městě. Pojede se podívat například k hrobu zpěváka Michaela Jacksona (+50) nebo do letoviska Malibu nedaleko L.A., kde žijí desítky světoznámých osobností. Od 4. do 11. března proto určitě čtěte Kouli.cz a nebo stránku Cesta na Oscary2010 na Facebooku.
Čtěte na Kouli.cz: Nominace na Oscara: Avatar a Smrt čeká všude bojují o devět sošek

Podívejte se na Martina a Baldwina v upoutávce na Oscary:

http://www.youtube.com/watch?v=ANXmssChbAM