Uložte si svůj život do Apolla UX

Redakce

Omrzely vás už všechny ty male flashky, na které se vlastně pořádně nevejde nic, co potřebujete nebo mate rádi? Fotky z dovolené, stažená muzika nebo videa z koncertu? Pak zkuste novinku – pevný disk Imation Apollo UX. Nebojte, není to nic velkého. Tohle Apollo se vám vejde do kapsy u kalhot.

Imation Apollo UX Jestliže potřebujete mít svoje data neustále s sebou, je pro vás přenosný pevný disk Imation Apollo UX tou pravou volbou. Přenosný pevný disk má podobné vlastnosti jako USB klíč, na obou můžete pnosit všechny své fotky, empétrojky nebo videa. Výhodou přenosného pevného disku  je ale samozřejmě i daleko větší paměť. Imation Apollo UX nabízí všechny dostupné velikosti – od 250 GB, přes 320 GB až po maximálních 500 GB volného místa.

Výhodou Imatia je i jeho hmotnost. Nezáleží na tom, kolik dat zrovna nesete, přenosný disk je lehký a nosit ho můžete hravě i v kapse od kalhot. Přenosný disk je navíc potažený gumovým krytem, který přístroj chrání před poškrábáním a před následky pádu.  
Možná, že se vám Apollo UX zalíbil, ale vrtám vám hlavou, jestli ho nebudete muset dobíjet. Kdepak. Jediné, co musíte podniknout, je připojit disk do rozhraní USB 1.1 nebo 2.0 a přenos dat bude bez problémů fungovat.

Imation Apollo UX se hodí jak pro vyznavače Windows, tak i “Macaře” s operačním systémem OS X. Imation Apollo UX navíc přichází se snadno instalovatelným a použitelným programem Total Media, který umožňuje fotky, videa i muziku kdykoliv zálohovat.